Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, melyek azok a topikok...

Anyukák, melyek azok a topikok, amiket rendszeresen néztek gyakorikérdéseken?

Figyelt kérdés

A gyerekvállalás, nevelés témán belül miket szoktatok gyakran olvasgatni, esetleg válaszolni?

A fenti kategórián kívül miket nézegettek még?

2014. máj. 29. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Egészség, családi kapcsolatok, és a főzés. Mindenhol az egyéb kérdéseket.
2014. máj. 29. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Gyerekvállalás, nevelésen belül: babák, kisgyermekek, egyéb kérdések.

Ezenkívül: egészség, szépségápolás, családi kapcsolatok ( ezeket ritkábban, kb. hetente).

2014. máj. 29. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Az kimaradt, hogy amikor babát vártam, még nem ismertem ezt az oldalt. Ha ismertem volna, akkor a terhesség téma is érdekelt volna. Kb. fél éve regisztráltam.
2014. máj. 29. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A gyerekvállalás és a családi kapcsolatok témakört nézem az egészet. Mármint nem úgy értem, hogy minden nap minden kérdést, de ha itt netezek, akkor nem szűkítem le. Ha van kedvem válaszolok.

Néha belenézek az üzleti és az étel-ital témakörbe.

2014. máj. 29. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt: babaruhák, kisgyerekek, kamaszok és óvodák, a többit érintőlegesen.

A többi téma közül: családi kapcsolatok, házasság, nagyszülők, párkapcsolatok, otthon.

2014. máj. 29. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:

En mar jopar eve latogatom az oldalt. "Tinikoromban" jokat szorakoztam a szex kategorian...:-)a terhes lehetek e a teknosbekamtol cimu kerdesen meg mindig rohogok.:-)

Aztan hanyagoltam az oldalt.Kismama lettem, ujra regisztraltam es altalaban ezt nezem. Terhesseg,szules,Babak,szoptatas,fogzas.mikor eppen milyen korszak van.

azon kivul csaladi kapcsolatok.kb.ennyire van max idom.:-)

2014. máj. 29. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Gyerekvállaláson belül:

kisgyerekek,

óvodák

egyéb

Azon kívül meg ami épp aktuálisan jelen van az életemben azt pár napig, hétig rendszeresen nézem.

Pl amikor kezdek kertészkedni, ültetni a magokat, virágokat akkor otthon-kert

Most épp 2 hete mentettem egy komplett cica családot, a mamát 3 kölykével együtt, így most az állatok-macskák kategóriában vagyok naponta többször is.

2014. máj. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!