Anyukák, melyek azok a topikok, amiket rendszeresen néztek gyakorikérdéseken?
A gyerekvállalás, nevelés témán belül miket szoktatok gyakran olvasgatni, esetleg válaszolni?
A fenti kategórián kívül miket nézegettek még?
Gyerekvállalás, nevelésen belül: babák, kisgyermekek, egyéb kérdések.
Ezenkívül: egészség, szépségápolás, családi kapcsolatok ( ezeket ritkábban, kb. hetente).
A gyerekvállalás és a családi kapcsolatok témakört nézem az egészet. Mármint nem úgy értem, hogy minden nap minden kérdést, de ha itt netezek, akkor nem szűkítem le. Ha van kedvem válaszolok.
Néha belenézek az üzleti és az étel-ital témakörbe.
Itt: babaruhák, kisgyerekek, kamaszok és óvodák, a többit érintőlegesen.
A többi téma közül: családi kapcsolatok, házasság, nagyszülők, párkapcsolatok, otthon.
En mar jopar eve latogatom az oldalt. "Tinikoromban" jokat szorakoztam a szex kategorian...:-)a terhes lehetek e a teknosbekamtol cimu kerdesen meg mindig rohogok.:-)
Aztan hanyagoltam az oldalt.Kismama lettem, ujra regisztraltam es altalaban ezt nezem. Terhesseg,szules,Babak,szoptatas,fogzas.mikor eppen milyen korszak van.
azon kivul csaladi kapcsolatok.kb.ennyire van max idom.:-)
Gyerekvállaláson belül:
kisgyerekek,
óvodák
egyéb
Azon kívül meg ami épp aktuálisan jelen van az életemben azt pár napig, hétig rendszeresen nézem.
Pl amikor kezdek kertészkedni, ültetni a magokat, virágokat akkor otthon-kert
Most épp 2 hete mentettem egy komplett cica családot, a mamát 3 kölykével együtt, így most az állatok-macskák kategóriában vagyok naponta többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!