Szoktál a vaterán vásárolni ruhát a babádnak? Miket és milyen áron?
Figyelt kérdés
Mennyit adnál jó állapotú, HundM, GAP, Next, Disney, Hello Kitty ruhácskákért?
Nadrág?
Ruha?
Póló?
Pulóver?
Ruhacsomagban vagy egyesével vásárolsz?
2014. máj. 28. 17:55
1/4 anonim válasza:
Ruhacsomagot szoktam venni, jó állapotúakat. Eddig a legtöbb az 50+ os volt, 10.000,-et fizettem érte.
2/4 anonim válasza:
Igen, szoktam, de inkább egyesével,mert amit a csomagba tesznek az általában már elég leharcolt. Hogy mennyit adnék érte, az márkafüggő és attól is, hogy karakteres-e vagy sem, illetve, hogy mekkora gyerekre való. 56-74 ig a Next kivételével a nadrágért, ruháért, pulóverért 700-1000 Ft, 1000-t ha karakteres. Next-ért max 1200-t. Pólóért 500 Ft a maximum.Nagyobb mérettől minden plusz 200-300 ft. Persze csomagban jobban megéri, mert egyesével a postával együtt már olyan drága,hogy annyiért már újat is lehet venni.
3/4 anonim válasza:
nem, mert darabáras nem éri meg, csomagokban meg kevésszer látok olyat,amelyik tetszene, a legtöbb nagyon elhasznált
4/4 anonim válasza:
Mostanában nem nagyon. Régebben elég sok ruhát véttem ott. De nemrég nyílt egy Háda a plázában, ahol nagyon jó átukészlet van. Ma pl vettem 3 nyári ujjatlan felsőt a lányomnak 1500 Ft-ért. Egy trikó fazonú, és két tunika. 490 Ft darabja. Csodaszép nyári ruhákat vettem ott 900-1200 Ft-ért. Aukciós oldalon ennél kicsit drágábban lehet kifogni, ráadásul ott a postát is rá kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!