Anyukák, már nektek se megy el a teszveszen/vaterán az 1Ft-os aukcióitok jól?
Én abszolút leszoktam a teszvesz/vatera oldalakról.
Az OLX-re teszem fel a megunt, de még nagyon szép játékainkat és elkelnek normális áron- mindenki jól jár.
Nem nem mennek el. Eladóként már nem is teszek fel olyasmit 1 Ft-ért amiért szeretnék pénzt kapni.
Vásárlóként viszont azt utálom legjobban, mikor 1 Ft-ról indul vmi, közben meg van minimálár...
Én magamból indulok ki, már 300ft-ért sem érdemes a vaterán venni akár egy bodyt sem mert a postája 500ft. Vagyis 800ft egy body, ennyiért újat kapok a Tescoban. Én nagyon sajnálom hogy így alakult a posta mert amúgy nagyon szép holmikat lehet találni a vaterán.
Ebből adódóan nem csoda hogy nem tudjuk eladni a kinőtt holmikat, kevesen veszik már meg.
Szia!
Én fix áron teszem fel a ruhákat, és csomagban. Így egy postaköltséggel több ruha megy el. Igaz, nem keresek rajta semmit, de azért jobb mintha a padláson rohadna el, vagy odaadnám egy állítólag jótékony szervezetnek aki aztán pénzért kiárúsítja turkálóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!