Van 2 csomag Nuvaring fog. Gátlóm. Szeretném eladni őket, de nem tudom, hol lehet (Ha jól tudom, a Vaterán/teszveszen nem lehet gyógyszert eladni). Hol tudnék "megszabadulni" tőlük (Bp. )?
Figyelt kérdés
Kidobni nem szeretném őket, mert elég drága volt. A nődokim javasolta, hogyha lassan babát szeretnénk, hagyjam abba már most...2013. máj. 21. 13:29
1/6 anonim válasza:
Tilos bárhol eladni. Nyilván, ha van egy ismerősöd, rokonod, bárki, aki esetleg ilyet szed, akkor átveheti tőled, de egyébként még úgy is tilos.
És akármennyire is drága volt, vagy otthon hagyod és áll a szekrényben, vagy beviszed a patikába és ott bár pénzt nem kapsz érte, de megfelelően gondoskodnak róla.
2/6 anonim válasza:
szerintem egy idegen,úgysem venném meg.Legalábbis én biztos nem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sejtettem, hogy nem szabad. Akkor beviszem a patikába, megkérdezem, hogy beveszik-e.
2013. máj. 21. 13:37
4/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy gyógyszert tilos árulni.
Vaterán amúgy még neogranormont sem tudtam eladni, mert gyógyszernek számít.
5/6 anonim válasza:
patikában nem veszik be... ill beveszik de nem adnak pénzt...
Nekem clostim maradt meg, el akartam vinni a dokimhoz hogy adja át valakinek de a babát elvesztettük így újra szedni kell... nem jött össze... volt sok sok vasam az maradt meg az védőnőhöz adtam be...
6/6 anonim válasza:
A ******.hu egyik fóruma tele van gyógyszert(fogigátló)árulókkal.Személy szerint én is adtam el zsír csomagolásút.Nem én voltam az egyetlen.Sok mindent tilos,dehát ez van.Patikai áron alul persze egyből sikerült...bizalomkérdés....esetleg ismerősnek átadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!