Mi a véleményetek az alábbi lány nevekről? Melyiket adnád a babádnak?
Izabella, Liza Viktória, Natália, Veronika és Szonja.
Ezek merültek fel születendő kislányunknak, de még mindig nem tudunk dönteni. Mára vagyok kiírva, lehet, hogy ezért nem jön ki az én Nevesincs Lánykám ?! :)
Érdekelne a véleményetek, mit gondoltok ezekről a nevekről?
ui: a Liza Viktória csak együtt jön szóba, mert bár a Viki magában is tetszik, anyós és sóginő is az :)
Köszi!
szonyecskának becézik..., nekem nagyon szlávos... nem tetszik...
lizára és natáliára szavazok
Izabella!
Nagyon-nagyon tetszik de sajnos lenyultak elolunk.
Lehet becezni Izanak meg Bellanak.
Mondjuk most itt van ez a Twilight orulet amibe igy hivjak a foszereplot.De engem nem tartana vissza.
Kulonben mindegyik szep nev:)
Jo valogatast es ird meg legyszi h mi lett a neve.
Konnyu szulest neked:)
Viktória, Veronika és Szonja nálam csak azért nem jöhetnének szóba, mert már nagyon tucat nevek. Legyen különleges és szép neve. A Natália és az Izabella például gyönyörű nevek.
A Liza is szép, csak az már önmagában szinte becézés :)
Szia!
Izabella tetszik. Van egy ismerősöm, nagyon kedves, szép csajszi. Izi a beceneve.
Liza Viktória nem tetszik.
Natália tetszik. Aranyos, becézhető név, de önmagában is szép.
Veronika elmegy, de nem igazán favorizálom.
Szonja nem tetszik. Nekem túl idegen a hangzása. Van egy kislány a szomszédban, Őt így hívják, és mindenki Szoszonak becézi. Brrr.
Köszi mindenkinek! még mindig nem döntöttünk, de ma este egész biztosan - ez lesz a program :) majd megírom!
egyébként csupa e magánhangzós, rövid vezetéknevünk van.
Nagyon nehéz ez :) amikor a kisfiam született (aki Olivér), azt hittem, lány nevet könnyebb választani. tévedtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!