Nektek tetszik a Lilla név? Sok ilyen nevű gyereket, felnőttet ismertek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 21:17
11/19 anonim válasza:
Én csak egy Lillát ismerek, tetszik a név.
12/19 anonim válasza:
Számos Lillát ismertem meg életem során. Most hogy iskolában dolgozom pláne. Nem ritka név. Az Eszter az,de a Lilla nem.
Ha lányom lesz 2. neve Lilla lesz...előreláthatólag :)az első a párom kedvence lesz.
13/19 anonim válasza:
szép név,de mostanában sok van belőle,személyesen 4 ilyen nevűt tudok,de a szülészeten majdnem minden 2.nap születik egy kis Lilla
14/19 zabmester válasza:
Szerintem szép név. Gyereket nem ismerek ilyen névvel, csak felnőttet (unokatestvérem is Lilla, általánosban is volt Lilla nevű osztálytársam, meg az egyetemen is volt Lilla nevű csoporttársam).
15/19 anonim válasza:
hú, több Lilit ismerek. Van köztük több kisgyerek/baba is, meg több felnőtt is. Tetszik a név, igen, de a gyerekemnek nem adnám.
16/19 anonim válasza:
Nekem tetszik a név. Személyesen egy Lillát ismerek.
17/19 anonim válasza:
Tetszik a név.
Sokat ismerek, mindenféle korosztályból, újszülöttől a középkorúig.
Valamiért a mi környékünkön nagyon kedvelt név. Az ovinkban a kb 30 kislányból három Lilla van.
18/19 anonim válasza:
Nekem Lilla a nevem, és sokszor megdicsérnek, hogy milyen szép nevem van, és nekem is tetszik, meg vagyok vele elégedve :D Gyereket nem ismerek, de van pár felnőtt Lilla ismerősöm :)
19/19 anonim válasza:
Nagyon tetszik :) De én csak huszonéveseket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!