Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek tetszik a Lilla név?...

Nektek tetszik a Lilla név? Sok ilyen nevű gyereket, felnőttet ismertek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 26. 21:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én csak egy Lillát ismerek, tetszik a név.
2014. máj. 27. 14:59
 12/19 anonim ***** válasza:

Számos Lillát ismertem meg életem során. Most hogy iskolában dolgozom pláne. Nem ritka név. Az Eszter az,de a Lilla nem.

Ha lányom lesz 2. neve Lilla lesz...előreláthatólag :)az első a párom kedvence lesz.

2014. máj. 28. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
szép név,de mostanában sok van belőle,személyesen 4 ilyen nevűt tudok,de a szülészeten majdnem minden 2.nap születik egy kis Lilla
2014. máj. 29. 13:15
 14/19 zabmester ***** válasza:
Szerintem szép név. Gyereket nem ismerek ilyen névvel, csak felnőttet (unokatestvérem is Lilla, általánosban is volt Lilla nevű osztálytársam, meg az egyetemen is volt Lilla nevű csoporttársam).
2014. máj. 29. 16:37
 15/19 anonim ***** válasza:
hú, több Lilit ismerek. Van köztük több kisgyerek/baba is, meg több felnőtt is. Tetszik a név, igen, de a gyerekemnek nem adnám.
2014. jún. 13. 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a név. Személyesen egy Lillát ismerek.
2014. jún. 13. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Tetszik a név.

Sokat ismerek, mindenféle korosztályból, újszülöttől a középkorúig.

Valamiért a mi környékünkön nagyon kedvelt név. Az ovinkban a kb 30 kislányból három Lilla van.

2014. jún. 14. 14:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem Lilla a nevem, és sokszor megdicsérnek, hogy milyen szép nevem van, és nekem is tetszik, meg vagyok vele elégedve :D Gyereket nem ismerek, de van pár felnőtt Lilla ismerősöm :)
2015. márc. 15. 05:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik :) De én csak huszonéveseket ismerek.
2015. márc. 15. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!