Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor hogyan is számolják...

Most akkor hogyan is számolják majd a gyest és a tgyást?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy 180 biztosított nap a szülés előtt, brutto napi fizetés kb.70%-a minusz a járulékok.

De ha mondjuk én 2009.márc.21. körül fogok szülni, és most abbahagyom a munkát és táppénzre megyek, akkor ez miatt lehet hogy kevesebbet fogok kapni, mintha egészen december végéig dolgoztam volna? Remélem érthető valamennyire a kérdésem.

2008. júl. 29. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Most jelenleg kb br. 150eFt-os jövedelem kell folyamatosan, hogy a br. 90 körül kapj majd.
2008. júl. 29. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Uhh! Ezt nem értem. Most (januártól) brutto 110-et keresek, előtte 2007. szeptembertől brutto 100-at.
2008. júl. 29. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy az előző naptári évi fizid után számolják a TGYÁS-t. Vagyis ha 2009-ben szülsz, akkor a 2008-as béred után. Arra én is kíváncsi vagyok, miből is számolják és hogyan!?

25 hetes kismama

2008. aug. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!