Ikreknek jók ezek a nevek?
Figyelt kérdés
2 lány lesz.
1.Emma
2.Erika
Páromnak is nekem is tetszik még az Elza, Etel, Léna.
Szerintetek?
2014. máj. 26. 17:15
21/41 anonim válasza:
Nekem nagyon, szerintem az összes ötletetek közül a két legszebb. Bármelyiket szívesen viselném. :)
23/41 anonim válasza:
Nem rossz az Emma. Az Erikát nem szeretem.
Az Elza sem rossz.
Léna lett volna a kislányom, ha nem lenne túl gyakori név, tehát nekem ez nagyon tetszik illetve a Panni is aranyos :)
25/41 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2014. máj. 26. 19:44
26/41 anonim válasza:
Szia! Nekem tetszik az Emma - Lena . Szomszèdunkba lakik egy ikerpàr fiù - làny Àdàm ès Èva
27/41 anonim válasza:
Ádám és Éva.... biztos azért, hogy a névnapjuk is együtt legyen, ha már egy napon születtek.
Emma-LÉna jó!
28/41 anonim válasza:
Szép az Emma és a Léna :)
Én az Emma és Eszter vagy Emma és Anna párosítást javasoltam volna.
29/41 anonim válasza:
Az Emma nagyon tetszik, a Léna nem. A bölcsis gyakorlatom alatt volt a csoportomban egy nagyon elkényeztetett hisztis kislány, akit Lénának hívtak. Illett rá ez a név nagyon. Nekem is inkább Anna, vagy Hanna ami bejön :)
30/41 anonim válasza:
Emma-Lénára szavazok én is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!