Ikreknek jók ezek a nevek?
2 lány lesz.
1.Emma
2.Erika
Páromnak is nekem is tetszik még az Elza, Etel, Léna.
Szerintetek?
Szia!
Kisgyerekeknek tényleg nagyon cuki a Panni-Fanni párosítás, de kamaszoknak, felnőtteknek már eléggé bugyuta, így én nem választanám ezt a párost semmiképp..
A fenti nevek közül abszolút az Emma-Léna párosra tenném le a voksomat, nekem személy szerint az Erika név nagyon nem tetszik, az Etel egyáltalán nem nőies, az Elza pedig csak simán nem jön be, furcsa a hangzása.
Ízlelgessétek a neveket, nézegessétek még az utónevek listáját, rengeteg szép női név létezik!
A Fanni szerintem felnőttnek is szép, bár határeset. A Panni már nem, nagyon kislányos név, én nem örülnék, ha ez lenne a nevem, így felnőttként.
Nekem is az Emma-Léna a legszebb párosítás, de a Fanni-Léna is szép, talán pont mert mindkét esetben eléggé különbözőek a nevek, épp most írtam egy másik kérdéshez, hogy nem szeretem, ha testvérek, ikrek nagyon hasonló nevet kapnak, hadd érezzék ők is két külön személynek magukat (merthogy azok lesznek). Eszter-Léna sem rossz.
Több ikrek ismerősöm is van. Némelyik párnak hasonló neve van, amit ők egyáltalán nem díjaznak. Ki nem állhatják, ha nem külön személyiségként kezelik őket. Teljesen
meg tudom érteni. A döntés a tiéd.
Kész, le van szögezve, a lányaim neve Emma és Léna!:)))
Na, hogy tetszik?Köszke a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!