Gyesen lévő kismamának mit érdemes tanulni amivel el is lehet helyezkedni később?
szerintem nem a kismamákra kell lecsökkenteni a kört.
nézzél szét a lakóhelyeden, hogy miben van hiány. mert térségenként eltérő. utána ha megvan a listád, akkor szűkítsd le munkaidőre. z ugye a párodtól is függ. lehet a tied végez 3kor így te tudnál mondjuk 6ig is dolgozni vagy este 8ig is akár...
menj be a munkaügyi központban, ők direkt a hiányszakmákból indítanak tanfolyamokat.
ja és persze a fizetést is nézd meg. én dajka képzést végeztem, de nem dolgozom abban. munkaidőben jó lenne, azért is végeztem el, de mikor meghallottam, hogy mennyi a fizu... dupla annyiért dolgozom 9-3-ig, mint a dadusok, akiknek már 6r be kell menniük és sokszor 6ig ott vannak...
Attól függ, mihez van kedved, és miben tudsz elhelyezkedni később.
Én pl TB és bérügyintéző tanfolyamra járok, de mindig is jó voltam matekból, és szerettem is...
Sokban függ,hogy hol laksz. Nagyvárosban vagy zug faluban. Faluban nem kell HR-es. Könyvelő is max. van egy és minden helyi vállalkozó hozzá jár.
Tudni kellene,mi érdekel és mihez van affinitásod. Jó vagy e matekból vagy beszélsz-e idegennyelveket...stb?
De ott is kezdhetnéd,hogy nézegeted az álláshirdetéseket és megnézed miből keresnek sokat.
sajnos ez tényleg úgy van ahogy az 5-s írja!
Én is láttam,tapsztaltam saját mhelyemen(bank)
Már rég meg volt hogy a főnök feleségének a sógorának a nagyon jó és közeli ismerőse,már rég tudták,hogy ő lesz a befutó de mégis meghírdették az állást(neten is országosan)be is hívtak pár embert tesztet is írattak velük,jó meg is nyaggatták őket majd,"köszönjük de sajnos most nem" címszóval KÉT HÉT UTÁN E-MAILBAN ELKÜLDTÉK ŐKET MELEGEBB ÉGHAJLATRA:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!