Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyesen lévő kismamának mit...

Gyesen lévő kismamának mit érdemes tanulni amivel el is lehet helyezkedni később?

Figyelt kérdés
Ötletek,tapasztalatok érdekelnek.
2014. máj. 26. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

szerintem nem a kismamákra kell lecsökkenteni a kört.

nézzél szét a lakóhelyeden, hogy miben van hiány. mert térségenként eltérő. utána ha megvan a listád, akkor szűkítsd le munkaidőre. z ugye a párodtól is függ. lehet a tied végez 3kor így te tudnál mondjuk 6ig is dolgozni vagy este 8ig is akár...

menj be a munkaügyi központban, ők direkt a hiányszakmákból indítanak tanfolyamokat.

ja és persze a fizetést is nézd meg. én dajka képzést végeztem, de nem dolgozom abban. munkaidőben jó lenne, azért is végeztem el, de mikor meghallottam, hogy mennyi a fizu... dupla annyiért dolgozom 9-3-ig, mint a dadusok, akiknek már 6r be kell menniük és sokszor 6ig ott vannak...

2014. máj. 26. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mihez van kedved, és miben tudsz elhelyezkedni később.

Én pl TB és bérügyintéző tanfolyamra járok, de mindig is jó voltam matekból, és szerettem is...

2014. máj. 26. 16:35
 3/9 ivilicious ***** válasza:
0%
ezen előtte kellett volna gondolkozni, nem?
2014. máj. 29. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
kisgyermeknevelő-gondozó, gyermek és ifjúsági felügyelő valamint pedagógiai asszisztens képesítéseket szereztem a terhesség illetve a gyes alatt. Ma voltam állásinterjún, mert kaptam egy fülest, hogy érdemes az adott bölcsibe beadni a pályázatomat. De majdnem hogy kirúgtak onnan, hogy még nincs is meghirdetve az állás, a pályázatomat se hagyhattam ott. De könyörgöm, mire meg lesz hirdetve, akkorra már rég meglesz rá az emberük. MOst várom hogy meghirdessék, aztán lehet próbálom majd újra. Nehéz, nagyon nehéz a mai világban elhelyezkedni.
2014. máj. 29. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es, ha a munkahelyemből indulok ki, miután már megvan az emberke és betöltötte állást majd csak utána hirdetik meg, kedvesen el is beszélgetnek pár jelentkezővel és ennyi volt.
2014. máj. 29. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös! nagyon durva amit írsz. Még be is hívnak pár jelentkezőt, pedig már tudják ki lesz a pozícióban. Annyira gusztustalan. Inkább mondanák azt, hogy már betelt. Ne izguljon már szerencsétlen és ne reménykedjen, hogy van esélye. Annyira utálom a mai helyzetet. Akkor most mihez kezdjek én is? 3 gyermekem van, és a kereskedelembe már nem kellek, emiatt tanultam ki a fentebb írt szakmákat. :(
2014. máj. 29. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Sokban függ,hogy hol laksz. Nagyvárosban vagy zug faluban. Faluban nem kell HR-es. Könyvelő is max. van egy és minden helyi vállalkozó hozzá jár.

Tudni kellene,mi érdekel és mihez van affinitásod. Jó vagy e matekból vagy beszélsz-e idegennyelveket...stb?

De ott is kezdhetnéd,hogy nézegeted az álláshirdetéseket és megnézed miből keresnek sokat.

2014. máj. 29. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Milyen végzettséged van? Szeretted csinálni? Mert így könnyebb lenne tanácsot adni!
2014. máj. 29. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:

sajnos ez tényleg úgy van ahogy az 5-s írja!

Én is láttam,tapsztaltam saját mhelyemen(bank)

Már rég meg volt hogy a főnök feleségének a sógorának a nagyon jó és közeli ismerőse,már rég tudták,hogy ő lesz a befutó de mégis meghírdették az állást(neten is országosan)be is hívtak pár embert tesztet is írattak velük,jó meg is nyaggatták őket majd,"köszönjük de sajnos most nem" címszóval KÉT HÉT UTÁN E-MAILBAN ELKÜLDTÉK ŐKET MELEGEBB ÉGHAJLATRA:(

2014. máj. 30. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!