Ikreknek jó név?
Ikreink lesznek, egy kisfiú és egy kislány. Különleges nevet szeretnék nekik, mivel 1. átlagos a vezetéknevük 2. nekem is úgymond átlagos nevem volt, és nem volt valami jó.
A vezetéknév: Szabó
A két név pedig Antigon és Antigoné lenne.
Antigon név nincs is, legalábbis én nem találom, hogy volna.
de egyébként sok szempontból rettenetes névválasztás.
egyrészt a Szabóhoz aztán igazán nem illik görög név, aztán a 2 név ugyanaz, hogy különbözteted meg őket egymástól?
mivel a vezetéknév magánhangzóra végződik, nem is hangzik jó, de mint írtam hangzásra sem illik össze.
válasszatok inkább valami magyarosabb "különleges" nevet, ne csináljatok viccet a gyerekeitekből
Neked nagyon tetszik, és a férjednek?
Miért nem volt jó, hogy átlagos neved volt, milyen hátrány ért ezért?
Az Antigon gorog nevkent nem letezik.Ha a gorog eredet a lenyeg akkor mar inkabb Andreas es Adriana/Ariana,bar szerintem eleve furan hangzik a Szabo vezeteknevvel barmilyen kulfoldi keresztnev.
Inkabb gondolkodjatok meg rajta, biztos van sok ritka,de magyaros hangzasu nev is.Az Antigon-Antigone parositasnal rosszabbat biztos nem talaltok:)
12-es
A férj véleménye? Hát az ilyenkor nem számít, hisz anyuka önmegvalósít, alkot! :)
Szerintem nagyon nem jó név.
Ez olyan mint a Dominik és Dominika. Mind a kettőt Dominak szólítják...
fúúú.. nem azért mondom, de kinevetnének az emberek. Jó az egy dolog, hogy a szülők döntik el, hogy fogják hívni a gyerekeket de... ez tényleg kicseszés lenne velük szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!