Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen "olcsóbb" pelenkával...

Mry kérdése:

Milyen "olcsóbb" pelenkával lehetne kiváltani a Liberót?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük a liberót, nekünk az vállt be,és sokkal jobb a nedvszívó képessége mint a másik nevesebb pelenkának..szerintem. De mostanában hasmenéses is a babánk, és növöget is a drága , és egyre többe kerül neki a pelus van e esetleg valakinek tapasztalata más olcsóbb pelussal,amivel kiválthatnánk a liberót?

2014. máj. 26. 14:08
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia, én végigpróbáltam a müllerest a rossmannost a dm-t a penny-t és a lidl-t.

Liberot használtam sokáig meg müllerest de aztán abból amikor hasmenése volt a nyakáig ment...

és most egy hónapja a lidl toujourst használom, mert ez hosszú fajta mint a libero és már csak ezt veszem, jelenleg a 4-s méretet.

2014. máj. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!