Melyik név legyen?
Hamarosan szülök, de még nem tudom se a nevet, sem a nemet, ugyanis úgy döntöttünk, hogy csak akkor szeretnénk megtudni a baba nemét, amikor megszületett. Neveknél ezek között vacilálok, szerintetek melyik lenne jó?
A névnek muszáj A/Á betűsnek lenni-e. Nem tudom miért, de valahogy ragaszokodom ehhez.
Fiú: Arnó, Andor, André, Ágost, Antoán
Lány: Annaléna, Ágosta, Adél, Antoanett,Aporka, Aténé
Andor, Adél.
Csak kíváncsiságból. Tényleg az itteni szavazatok fogják eldönteni mi lesz a gyereked neve?
A fiú nevek közül nem tudok választani, mert nekem tényleg nem tetszik semmi sem.
A lány nevek közül pedig az Annalénát választanám. Szeretem külön az Annát és a Lénát is. A hamarosan születendő kislányom Léna lett volna, de mivel túl gyakorinak találtam így lemondtam róla :)
Egyébként ezek nagyon meghatározó és különleges nevek, tehát nagyban függnek a vezetéknévtől.
Andor és Adél szerintem is.
Nekem nagyon bejön az András, Ákos, Ádám is, lánynevek közül szép nagyon az Annabella, Ágnes, esetleg az Alíz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!