Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A terhességed hányadik hetétől...

A terhességed hányadik hetétől mentél táppénzre? Miért akkor?

Figyelt kérdés
Milyen munkakörből?
2014. máj. 24. 17:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%

Sofőrként dolgoztam napi 13,5 - 15 órát heti 5 vagy 6 napban.Plusz utazás.

A 9.héten el kellett jönnöm táppénzre,mert ezt a munkakört nem lehet terhesen csinálni,nem engedik.Szerintem lehetett volna még csinálni;-bár vizsgálatokra elég nehezen jutottam volna el-de a kollektív szerződésben benne van,hogy terhesen ezt a munkakört nem lehet csinálni.A gyermek 1 éves koráig pedig nem is folytathatom ugyanezen okból.Másik munkakört sem tudtak felajánlani sajnos.

2014. máj. 24. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
10es! Nem én pontoztalak le. A helyedben én sem dolgoztam volna tovább. Na de attól rosszul vagyok, amikor azt mondják, hogy az irodisták az irodában csak üldögélnek és társai! Ki lehet próbálni! Isteni, amikor a monitortól kiég a szemed, a csuklód rendesen fáj az egész napi egerezéstől (sokat dolgozom excel táblákkal, kontrolling csoportvezető vagyok) Jah és csak mondom, hogy az év végi zárásoknál simán benn kell maradni este 9ig is!!!! A másik dolog, hogy az agyi fáradtság is fáradtság, nem csak a fizikai....Szóval nem kell itt hőbörögni. Amúgy a pontozgatással ne foglalkozz, ha valakinek annyi esze van, akkor dolgozzon Ő mondjuk fertőzött tűkkel terhesen. Szóval ne akadj ki :)
2014. máj. 24. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!