Melyek azok a kiadások, amelyek feltétlenül szükségesek egy kisbaba életéhez?
Terhességgel és szüléssel járó kiadások: néhány nagyobb ruha a növekvő pocakra, vitaminok, a kórházba cuccok.
Sztk ingyen, szülés ingyen.
Én biztos nem használnék textilpelust, az eldobhatósból mi liberót használunk, már a 4-es méret kell, ebből a 84 db-os 4500 Ft, és kb 5 megy el egy nap.
Volt aki írta hogy nem kell cumisüveg, tápszer stb. Hát igen, szerencsés esetben ez így is van. Csakhogy nem mindenkinek ömlik a teje, és megy úgy a szopi ahogy a nagykönyvben meg van írva, és ilyenkor bizony kellenek ezek a dolgok is, mert nem hagyhatod éhezni a babádat.
Nem kell beszerezni cumisüveget, cumisüveg sterilizálót, cumit, tápszert stb előre. De pl egy babakoccsira előre tudja az ember, hogy szükség lesz. Vagy pl pelenkára.
Szoptatásnál is lehet olyan amit előre nem látsz pl bimbóvédő, bimbókiemelő, Garmastan (én megvettem, a teljes tubust dobhatom ki mert semmire nem használtam)
Ma már ha valaki nem elzártan az isten háta mögött lakik, félórán belül bármit be tud szerezni gyógyszertárból, áruházból, úgyhogy azt is meg kell gondolni mik ezek a dolgok, amiket akkor veszel csak meg, ha feltétlenül szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!