Egyetértesz azzal, hogy egy nő mindig magának szül?
Utolsó! nem csak a nőnek, de a férfinak is tudnia kell egyedül eltartani a gyerekét/gyerekeit, csak a kérdező itt most a nőket emelte ki valamiért.
Teljesen igaz szerintem is. Minket kinevetnek, hogy ennyi bevételre csak egyet vállalunk, de én belegondolok abba, hogy ha egy gyereket egyedül kell majd nevelnem, vagy kettőt, 250.000 Ft-ból...hát durva.
Ha így lenne, nem sok gyerek lenne :)
Sokan még saját magukat sem tudnák egyedül eltartani.
Akinek nem fontos a biztonság, önállóság, annak nyilván a gyerekvállalásban sem lesz ez szempont.
Jó esetben a nő nem magának szül, nem is másnak vagy más elvárásának, hanem közösen vágynak a párjával családra. Arra pedig nem árt felkészülni, hogy egyedül marad, vagy akár a férfi is egyedül maradhat.
Ha gyerek körüli teendőket nézzük, akkor igen! Viszont nyilván a gyerekvállalás két ember döntése (normális esetben), tehát a feltételezhető, hogy az apa is ugyanúgy vágyik rá!
De nyilván, amíg baba a baba, akkor természetes,hogy a nő "foglalkozik" vele többet. És utána is ugyanígy marad szerintem. Mert én még nem sok olyan családot láttam, ahol hazaérve mindketten a munkából, apuka foglalkozna, tanulna, játsszana a gyerekkel, és mondjuk ő adná neki a vacsorát is stb.
Az meg,hogy anyuka úgy vállaljon, hogy egyedül is fel tudja nevelni, részben igaz, mert ez ugyanígy van az apánál is!
A kérdés ha jól emlekszem - reggel van még - az h egy nő tud e egyedül nevelni olyan estben gyeteket ha tortenik a párjaval vmi egyertelmu h tudja, de inkább úgy mondom, h tudnia kell!!!!
Nálunk mondjuk én is kiveszem rendesen a reszem a gyereknevelésben, főleg h pernxetaposokent tidok otthon lenni, elmenni ert oviba, mig párom dolgozik. Sztem ez életviteltől is függ.
Azzal értek egyet, aki azt írta h a kertben, kint bent bent kisegitva egymást működik a háztartás, a család! Az anya felel, aggódik az érzelmi, testi dolgok miatt, az apa dolga ezt megteremteni, a biztonságot, nyugalmat, az anya meg fenntartja ezt, sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!