Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok az anyukák, akik nagyon...

Azok az anyukák, akik nagyon nem bírják a meleget, hogy oldják meg, hogy nyáron eleget legyen kint a kicsi?

Figyelt kérdés
A fiam idén már elég nagy, hogy játszóterezni akarjon, de én nem bírom a meleget. Minden bajom van, állandóan az ájulás kerülget. Hogy lehet ezt nyáron kivitelezni? Már előre félek ettől, mert csak nem tarthatom bent egész idő alatt. Ötletek?
2014. máj. 23. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nos nem irigyellek.. nekem a nyár egy megváltás. tényleg jó lenne,ha lenne egy árnyékos játszó a környéken. vagy csak egy üres zöld placc labdázni,motorozni.
2014. máj. 23. 20:44
 12/13 A kérdező kommentje:
A játszónk valamennyire árnyékos, de egy 15 hónaposnak nehéz megmondani, hogy csak az árnyékos részen maradjon. De majd valahogy erőt veszek magamon. Azt sem szeretném, ha neki túl melege lenne. Még reménykedem egy nem túl forró nyárban.
2014. máj. 23. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:
4 es vagyok,hidd el megoldható!első fiam őszi,szóval másfél volt a nagy melegekben, nálunk se teljesen árnyékos a játszó,mégis ott voltunk,valahogy mindig az árnyékban játszottunk.Vigyél mindig egy nagy flakon vizet,esetleg kettőt, tegyél a kicsi fejére vizes/nedves sapit,locsolgasd magadat is ha nincs csap,igyatok,így átvészelhető.Én is így csinálom már évek óta.
2014. máj. 23. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!