A páromnak volt gyermektartásipere és a bróság megítélt részére 20E Ft-ot, volt végrehajtási per is, mit tegyünk ha azóta sem tudjuk a tartózkodási helyét?
Figyelt kérdés
Azóta sem tudjuk hol tartózkodik és dolgozik-e? Lassan 4 éve húzódik ez a behajtás dolgog. Szeretnénk az állam által meg előlegeztetni, mennyi az esélyünk, hogy ezt meg is kapjuk?Nem vagyunk házasok és törvényileg is egyedül neveli, még együttélési szerődésünk sincs.2008. júl. 29. 13:46
1/7 anonim válasza:
egy kicsit kuszán írtad le a dolgokat!most kinek jár a pénz,és kinél van a gyerek?
3/7 anonim válasza:
fogalmazd át normálisan, mert így érthetetlen!
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor helyesbítek! Tehát, a páromnak volt egy gyermektartási pere az előző élettársával! A bíróság akkor az én páromnak megítélte a 20.000 Ft-ot. Mivel az akkori élettársa nem mutatott hajladóságot a fizetésre, végrehajtási per lett belőle, de sajnos nem sikerült behajtani rajta. A gyermeket a párommal neveljük. Sajnos a volt élettársáról semmi információnk nincs, nem tudjuk, hogy dolgozik-e, hol lakik, vagy egyáltalán az országban van-e. Ez az egész már négy éve húzódik! Érdemes-e megkockáztatni az állam általi megelőlegezést vagy inkább tegyünk le róla? Hát ennyi lett volna! Bocsika a téves fogalmazásért!
2008. júl. 30. 08:48
5/7 anonim válasza:
Szerintem forduljatok egy ügyvédhez, mert az tudja a jogi oldalát is az ilyen dolgoknak. De én úgy gondolom, hogy ha egyszer nektek (párodnak) jár valami, akkor az jár, és mindent meg kell tenni, hogy azt meg is kapjátok.
6/7 anonim válasza:
a kérdés írója férfi vagy nő? számomra nem derült ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok! Remélem számít valamit ....
2008. júl. 31. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!