Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A páromnak volt gyermektartási...

A páromnak volt gyermektartásipere és a bróság megítélt részére 20E Ft-ot, volt végrehajtási per is, mit tegyünk ha azóta sem tudjuk a tartózkodási helyét?

Figyelt kérdés
Azóta sem tudjuk hol tartózkodik és dolgozik-e? Lassan 4 éve húzódik ez a behajtás dolgog. Szeretnénk az állam által meg előlegeztetni, mennyi az esélyünk, hogy ezt meg is kapjuk?Nem vagyunk házasok és törvényileg is egyedül neveli, még együttélési szerődésünk sincs.
2008. júl. 29. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
egy kicsit kuszán írtad le a dolgokat!most kinek jár a pénz,és kinél van a gyerek?
2008. júl. 29. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem értem...
2008. júl. 29. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
fogalmazd át normálisan, mert így érthetetlen!
2008. júl. 29. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor helyesbítek! Tehát, a páromnak volt egy gyermektartási pere az előző élettársával! A bíróság akkor az én páromnak megítélte a 20.000 Ft-ot. Mivel az akkori élettársa nem mutatott hajladóságot a fizetésre, végrehajtási per lett belőle, de sajnos nem sikerült behajtani rajta. A gyermeket a párommal neveljük. Sajnos a volt élettársáról semmi információnk nincs, nem tudjuk, hogy dolgozik-e, hol lakik, vagy egyáltalán az országban van-e. Ez az egész már négy éve húzódik! Érdemes-e megkockáztatni az állam általi megelőlegezést vagy inkább tegyünk le róla? Hát ennyi lett volna! Bocsika a téves fogalmazásért!
2008. júl. 30. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem forduljatok egy ügyvédhez, mert az tudja a jogi oldalát is az ilyen dolgoknak. De én úgy gondolom, hogy ha egyszer nektek (párodnak) jár valami, akkor az jár, és mindent meg kell tenni, hogy azt meg is kapjátok.
2008. júl. 30. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
a kérdés írója férfi vagy nő? számomra nem derült ki.
2008. júl. 30. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok! Remélem számít valamit ....
2008. júl. 31. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!