Gáz, hogy délután én is lefekszem aludni, amikor a
babám is alszik?
Figyelt kérdés
Délelőtt kitakarítok, megfőzök, és délutánonként alszom 1-1,5 órát amíg a kicsim is pihen (10 hós). Van aki szerint ez tök gáz, nem vagyok már ovis, hogy én is aludjak délutánonként...
2014. máj. 22. 10:56
1/8 anonim válasza:
Nekem mindenki ezt mondja (anyum, anyós), hogy mindenképp feküdjek majd le vele én is aludni (egyelőre nem tudok, még három hónapos, össze-vissza alszik félórákat, de ha beáll neki is a napi két alvása, akkor szerintem le fogok vele feküdni)
Egyáltalán nem gáz, egész nap dolgozol, sőt éjjel is készültségben vagy, igenis rádfér a pihenés!
2014. máj. 22. 10:58
2/8 anonim válasza:
nem értem, miért pontozták le az elsőt.
Én is azt mondom, hogy egyáltalán nem gáz, ha lefekszel a kicsivel, főleg, ha már délelőtt elvégeztél! Egész nyugodtan.
Volt pár alkalom, amikor én is elaludtam a fiammal, de csak akkor én is, mikor beállt már a napközbeni alvása.
De amúgy nem nagyon igényeltem, igénylem, mert 3-4 hónap alatt totál megszoktam a nem alvást. Éjjelenként is vagy 20x keltünk 14 hós koráig.:)
2014. máj. 22. 11:17
3/8 anonim válasza:
En is sokszor alszom vele. Most 10 honapos, meg ejszaka 3v4 szer kel. Nem erdekel ki mit mond ra, nekem bevallt igy jobban el tudom latni a babat, a haztartast is, es ha este hazajon a ferjem, nem vagyok total hulla.
2014. máj. 22. 11:38
4/8 anonim válasza:
én is szoktam aludni az egyévesemmel. nem minden nap,de mostanában egyre gyakrabban,pedig este is apa veszi ki a kiságyból,ha sír,ő van közelebb. nekem nem ciki. nagyon jól esik,pláne,ha hosszúra sikeredik. mondjuk ha nehezen alszom el,és mire sikerülne,addigra felébred a lányom,akkor rosszabb,mint ha nem is aludtam volna...
2014. máj. 22. 12:15
5/8 anonim válasza:
Nem gáz, sokan csinálják. Én mondjuk már az óvodában is fel voltam mentve a délutáni alvás alól, azóta sem nagyon tudok napközben aludni, így én még az első hetekben sem aludtam vele nappal, pedig néha jó lett volna.
2014. máj. 22. 12:23
6/8 anonim válasza:
Nem gáz, ha megteheted akkor csináld!
2014. máj. 22. 13:52
7/8 Julie S válasza:
Nem gaz. Ha szeretsz napkozben aludni, akkor csak nyugodtan. En nem szeretek, de neha nekem is sikerul. :)
2014. máj. 22. 14:48
8/8 zabmester válasza:
Dehogy gáz, sőt, általában még javasolni is szokták :)
Mondjuk én már az oviban is utáltam a délutáni alvást, és ha nagy ritkán el is alszom napközben, utána hasznavehetetlen vagyok a nap további részében, de sokaknak kimondottan jót tesz egy kis délutáni szunyóka, szóval ha ez neked jó, akkor hajrá :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!