Egyszerűen nem tudok túllendülni ezen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a történetem, hogy 21 hetes terhes vagyok, 2. fiamat várom. 15 hetesen volt egy részleges lepényleválás, ami 5 hét alatt tapadt csak vissza. Ez alatt az idő alatt keletkezett egy 2,5 hetes lemaradás a babánál, + folyamatosan kevesebb volt a magzatvíz. Minden genetikai rendellenességes tesztet megcsináltak, mind negatív lett (torch, chorin-boholy mintavétel). Mostanra, hogy visszatapadt a lepény, normális mennyiségű lett a magzatvíz, a baba szépen fejlődik, bár a lemaradása megvan. Minden szervi dolgot rendben találtak nála. De annyira rettegek, hogy a lepényleválás miatt nem-e károsodott agyilag, hogy az hihetetlen. Van amikor jobb, és úgy gondolom, hogy minden rendben lesz, de van amikor annyira rám tör, hogy tiszta depressziós leszek tőle. Mit tegyek, hogy ne gondoljak erre? Egyáltalán vajon mennyi az esélyes, hogy tényleg károsodott (az orvos azt mondta, hogy erre nem tud válaszolni, egy másik orvos szerint pedig biztos hogy nem lett baja) de nem tudom. És olyan messze még a szeptember... Valami jó tanács?2014. máj. 21. 17:46
1/3 anonim válasza:
Bízz a legjobbakban, ezt tudom neked tanácsolni.
Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked száz százalékra, hogy okozott-e ez gondot a babádnál vagy sem. Éppen ezért tényleg a legjobb, ha bízol abban, hogy nem lett és nem is lesz semmi gond.
2/3 anonim válasza:
Nem ráérsz majd akkor aggódni ha tényleg baj van? Minek előre aggódni, nem éri meg, mert csak magas lesz a vérnyomásod, kórházba fognak fektetni és ott tuti depis leszel. Fel fejjel! Nagyon nagyon strapabírók ezek a kis teremtmények, ha nem lett volna egészséges nem maradt volna meg. Ő egy kis hős, örülj neki, és ne pánikolj mert az viszont tényleg nem tesz jót. Foglald le magad és ne olvasgass a neten, hogy mennyi féle baja lehet. Élvezd a mát a holnap úgy is eljön, csak nem mindegy a mát hogyan töltöd. Elakarod pazarolni ezt a csodás várandós időt, amit élvezned kellene, buta aggódással?!
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez csak a születésekor fog kiderülni biztosan, de bízz a legjobbakban. Esetleg keress fel még egy orvost, több szem többet lát alapon.
Egyik barátnőmnek volt részleges lepényleválása, igaz ő már 30 hetes volt, és amikor ez kiderült meg is császározták, de ő is félt nagyon, hogy nem károsodott e a baba azalatt az idő alatt, amíg még odabent volt. Teljesen egészségesen született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!