Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül 1 óvodás korú...

Mennyibe kerül 1 óvodás korú gyermek étkeztetése 1 hónapban?

Figyelt kérdés

Átlagos életszínvonal mellett az óvodai étkezésen felül.

Főtt étel csak hétvégén.

(kifli,gyümölcs,joghurt,nassi,stb...)

2014. máj. 21. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon eltérő,barátnőmék Pest mellett laknak 550ft/nap a kaja,mi Pesten élünk a mi ovinkban 419ft/nap.
2014. máj. 21. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
ja bocsi félre olvastam :)
2014. máj. 21. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Minimális összegbe, ha nem készétellel meg félkész cuccokkal eteted. Reggel egy db maradék süti hétvégéről vagy egy kis gabonapehely (egy zacskó nagyon sokáig elég) tejjel, ez 100 ft sincs

Este egy felnőtt adagjának a fele a főtt ételből vagy például egy kifli valamivel a tetején (pl 2 szelet felvágott és vaj) meg egy alma. Ez kb 100 ft.

Nem muszáj parmezán sajtot meg avokádókrémet enni.

Hét végén ugyanazt eszi, amit ti, ha fél marékkal több tésztát főzöl ki ugyanahhoz a bolognaihoz, nem hiszem, hogy nagy különbség. Plusz két merőkanál a levesből, szintén nem különbség.

Időnként egy 100 Ft-os Dörmi maci vagy tejszelet, egy banán vagy ilyesmi, vagy egy doboz eper az egész családnak. Efféléket is vesz az ember saját magának is.

2014. máj. 21. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, még sose számoltam.

enyém az oviban reggelizik, így csak délután és este eszik itthon.

mikor megyek érte (n5), már éhes, akkor kap valamit, egy péksütit vagy tejszeletet, gyümölcsöt. mondjuk ez legyen 200.-

este meg rendesen vacsorázik velünk, elég jó étvágyú gyerek :)

kis leves, majd hú meg köret mondjuk. van amikor szendvics van, sok tésztát eszünk, mondjuk legyen 500.-

napi 700x21= 14.700.-

hétvégén reggeli, 10órai gyümölcs, ebéd, uzsonnára péksüti és vacsora. mondjuk legyen 2.000.-x8 16.000.-

durván 30.000.-. bár lehet teljesen rosszul osztom le az ő részét...

2014. máj. 21. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

előző vagyok. na tényleg nem jól számoltam, mert a 2.000.- egész hétvégére írtam, aztán 8-al szoroztam :D

lehet az 500.- vacsira is kicsit sok...

mondjuk legyen akkor 20.000.- :)

2014. máj. 21. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem sok,elég keveset eszik a 3 éves fiam,reggelire szik mondjuk 1-1,5 szelet kenyeret erre vagy vajat teszünk,vagy májkrémet,vagy lekvárt vagy mézet ezeket,mind szereti,akkor hozzá sajt,csemege uborka,esetleg ketchup (felvágottakat egy ideje nem szereti a sonkát,szalámit), de mondjuk ehet bundás kenyeret,virslit is 1-2száz Ft az Ő adagja hétvégente,mert hétköznap az oviban reggelizik. Akkor hétköznap uzsizni szokott itthon pluszba ez lehet gabonapehely tejjel,joghurt,gyümölcs,pufi,kölesgolyó,győri keksz,túró rudi stb. ez is 1-200ft max. Vacsora vagy az ebédből eszik,akkor ugye egy kis tányérnyi adagot,vagy szintén hideget eszik,mint reggel esetleg tejbegríz,tejberízs,palacsinta, ezek is kb 1-200Ft. Tehát hétköznap 300-400ft inkább hétvégén 400-500ft.

De még sosem számoltam ki, ugye csak az ovis ebédjét ami 10e körül van havonta akkor ehhez mondjuk még 10e az itthoni étkezése max.

2014. máj. 22. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!