Adnátok olyan nevet a babának, ami rajtatok kívül senkinek nem tetszik, nektek viszont borzasztóan?
Figyelt kérdés
A férjem azt mondta, hogyha nagyon szeretném, legyen ez a neve, de annyira neki sem tetszik. Igaz, az első gyerekünk neve sem tetszett neki, de mire megszületett a baba, már odáig volt a nevéért is, meg azóta is mindig mondja, hogy de jó választás volt.2014. máj. 20. 14:11
11/17 anonim válasza:
Nem, soha nem adnék senkinek ilyen nevet. Ha senkinek nem tetszik csak neked, akkor vedd fel te ezt a nevet, de ne büntesd bvele a gyerekedet.
12/17 anonim válasza:
Én a fiunk nevével voltam úgy, hogy még gimáziumban megtetszett, és elhatároztam, hogy ha fiam lesz, így fogják hívni. Érdekes, mert a lányneveket egyfolytában váltogattam, a lányommal való terhesség alatt is kb 5-ször gondoltam meg magam, de a fiamnál nem. A férjemnek először nem tetszett, de végül meggondolta magát, és tetszett neki is. De azt hiszem, hogy ha nem gondolja meg magát, akkor nem ezt a nevet kapta volna a fiunk. Más véleménye nem érdekelt. :)
13/17 anonim válasza:
Kérdezzetek meg egy felnőttet, akinek olyan neve van, ami senkinek se tetszik, csak anyukájának. Kérdezzétek meg, boldog-e a nevével. Mondjuk azzal, hogy Belzebúb. Ennyi!
14/17 anonim válasza:
13.
azért ennél lehet egy kicsit árnyaltabb a kép. az is lehet, h a kérdezőnek konzervatív családja van. nem egy olyan femilit ismerek, ahol egy szimpla Benjámin is kiverné a biztosítékot a 8-10 fős család minden egyes tagjánál. vannak helyek, ahol mág mindig a Péter és a Balázs a legmerészebb nevek, mert hát ez se egy János, Károly vagy egy jó kis Béla. :)
ne mondom, h így van, de ugyanannyi esély van erre a verzióra, mint a tiédre
15/17 anonim válasza:
Ez amúgy szerintem hülyeség. Ismerek ritka, "fura" nevű embereket, valaki szereti a nevét, pont mert különleges, valaki nem. De ugyanúgy teljesen átlagos nevűeket is, akik utálják a nevüket, amit sokan szépnek gondoltak. Random... Bárhogy el lehet nevezni egy gyereket, és utána támogatni abban, hogy szeresse magát és a nevét, aztán ha nem szereti, és nem tud megbékélni vele, támogatni abban is, hogy esetleg másikat válasszon. Attól függetlenül, hogy csak az anyának tetszett a név, vagy mindenkinek körülötte.
16/17 anonim válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni, nekem is ritka nevem van, nem is magyar és imádom, pedig nem tudják kiejteni a magyarok.
17/17 anonim válasza:
Ne aggódj, mindenkit lepontoztak, szerintem akit először lepontoztak, ideges lett mindenki másra és végignyomta. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!