B Rh+ és 0 Rh+ szülőknek milyen vércsoportú gyerekük lehet?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 23:45
4/10 anonim válasza:
Nézzetek jobban utána! Negatív + negatívból valóban csak neg lehet, de pozitív+pozitívból negatív is!
6/10 anonim válasza:
Készüljetek fel arra az eshetőségre, hogy erősen besárgulhat a baba, ha más lesz a vércsoportja, mint a tiéd.
Nem akarlak rémisztgetni, csak azért írom, mert én se tudtam arról, hogy ilyen is létezik.
RH faktor összeférhetetlenségről hallottam már, de vércsoport összeférhetetlenségről még nem.
Mi is ugyanígy vagyunk, férjem B+, én 0+.
A lányunk B+ -os lett, emiatt erősen besárgult, át kellett szállítani az intenzív osztályra, gyógyszeres kezelést kapott, de szerencsére végül nem volt szükség vérátömlesztésre.
7/10 anonim válasza:
Az írja jól aki ezt írta:
B+
B-
0+
0-
8/10 anonim válasza:
ez miért fontos?
B és 0 biztos lehet mindkettőre van esély.
9/10 ivilicious válasza:
Erre kíváncsi vagyok, én B + ,párom 0 -
10/10 anonim válasza:
9:
nálad is ugyanaz, mint ami a kettes válaszban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!