12/22 anonim válasza:
a barátok köztből a némettanár :D
13/22 anonim válasza:
Nekem az ilyen nevű ismerőseim. Teljesen normális, szép lányok. :D Nekem a név is tetszik.
14/22 anonim válasza:
Gerenda
Mi a faluban az egyik kiscsajt mindig így hívjuk.
15/22 anonim válasza:
Ridegség és szigorúság vagy amolyan "vénlányos" név nekem..
16/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, bár az is igaz, hogy az első munkahelyemen az egyik kedvenc tehenemnek volt ez a neve, szóval számomra azért is kedves, mert ő jut róla eszembe. Aztán az egyik unokatesómék nevezték el így a kislányukat, szerintem jó név.
17/22 anonim válasza:
Egy 19. századi, szorosan hátrakonytozott hajú, fekete ruhás, leányintézeti nevelőnő, aki soha életében nem mosolygott még, nincs férje és nincs egy barátja sem, és semmi öröme az életben
18/22 anonim válasza:
Egy színésznő, aki mostanában elég sokat szerepelt a bulvársajtóban :D
20/22 anonim válasza:
engem is Gerdának hivnak. szinte mindenki megdicséri a nevemet, és nekem is nagyon tetszik!! (y) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!