Szerintetek melyiket válasszam? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hogy nem jó kategóriába írtam, de itt vagytok a legtöbben(légyszi ne jelentsétek). : ) három hét és megszületik a kisbabánk: ) a nevet nem tudjuk mi legyen : / szerintetek melyik szebb (?) Kloé, Fanni, Pamela, Melani, Dorka vagy Natasa. Nektek van ötletetek ? Tudok ehez hasonló nem hétköznapi neveket ?2014. máj. 17. 21:21
21/25 anonim válasza:
Fanni vagy Natasa szerintem.
A Kloé, Melani furán néz ki, a Dorka túl becézős. A Pamela határeset, nekem nem igazán tetszik.
22/25 anonim válasza:
Fanni, ez nagyon szép. A Kloé, Pamela, Melani rémes, a Dorka, Natasa semleges.
23/25 anonim válasza:
Dorka, a többi nem tetszik. Esetleg:Imola, Rella, Holda,Száva
24/25 anonim válasza:
Szerintem a Fanni és a Dorka ezek közül a legnormálisabb.
Nem értem, hogy miért ismeretlenek segítségét kéred, mikor a saját babátok lesz, nektek kell eldönteni, hogy mi lesz a neve.
25/25 anonim válasza:
attól teszed függővé a gyereked nevét hogy itt idegenek mire szavaznak a legtöbben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!