Van ötletetek, honnan szerezhetnék bébiételes üvegeket?
Figyelt kérdés
Esküvőnkhöz lenne szükségünk vagy 160 darabra, de csak a Hipp márkájú legkisebb üveg (125 g) a jó.2014. máj. 17. 09:35
1/17 anonim válasza:
Jófogás, olx-en hirdesd meg,hogy ilyet szeretnél, de ha fb-on közzéteszed, ott is kaphatsz felajánlásokat!
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, jó ötlet, meg fogom próbálni!
2014. máj. 17. 10:30
3/17 anonim válasza:
facebookon kérj meg kisgyerekes ismerősöket, hátha benne vannak több gyerekes csopiba és hátha tudnakszerezni.
4/17 anonim válasza:
Kisgyerekes barátnődet kérd meg, hogy hintse az infót a helyi játszón. Mikorra kell? Mert mondjuk nem minden gyerek eszi ezt napi szinten, főleg nem feltétlenül Hippet. Vagy érdeklődj a Hippnél:
5/17 anonim válasza:
Szia!Nekemvan valamennyi.Hova valósi vagy?
6/17 anonim válasza:
Többszázat kidobtam a szelektívbe, az ember azt se tudja hová tegye.Már nem fogyasztjuk... de pl ha van bababolt a környéketeken és ott kiteszed hogy elmennél érte lehet hogy tudnál szerezni.
7/17 Hubilla válasza:
Pl. tőlem :)
Mar van vagy 30, de naponta bővül. Irj, he meg szukseged van ra.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azt hiszem, nem is olyan reménytelen a helyzet, mint amilyennek elsőre tűnt...:)
2014. máj. 20. 09:19
10/17 anonim válasza:
Szia :) nézelődtem a fiamnak dolgokat a neten és ezt találtam, azonnal eszembe jutott a kérdésed.
mielőtt bárki azt hiszi én vagyok nem....nem én vagyok :) remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!