Honnan tudhatom biztosan hogy van-e peteérésem?
esetleg ha a tested figyeled kb középidőben nincs valami tüneted, hasfájás, szurkálás petefészek körül?
Ovu tesztet megpróbálhatod, vaterán is árulnak olcsóbban.
Bár így hogy össze vissza dolgozol, lehet az sem működne.
Hány naponta jön meg?
Én mindig furán néztem arra aki mondta hogy megérzi, de azt kell mondjam én is megérzem a peteérést fogamzásgátlót már nem szedek, de mielőtt elkeztem szedni akkor nem éreztem ilyet.
Amúgy nem biztos hogy mindenki megérzi, tudod lehet ez is olyan, hgoy valakinek nagyon görcsöl a hasa mikor megjön van akinek nem. Szóval ez nem tuti.
Esetleg annyit tegyél, hogy mikor nappalra mész dolgozni legalább azokon a napokon megméred, hátha pont akkor jelez valami hőmérséklet különbséget a hőmérő.
De inkább az orvos lesz a megoldás.
több ovu tesztet vegyél van a vaterán akár 20-30as csomagot is érdemes.
ha 31-34 napra jön meg akkor olyan 15. naptól csináld akár egy hétig is délután kb ugyanabban az időben, ne igyál előtte sok folyadékot. Nekem akkor így mondták, de lehet valaki profibb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!