Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom biztosan hogy...

Honnan tudhatom biztosan hogy van-e peteérésem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abban biztos hogy van peteérésem. A fogamzásgátlót februárban hagytam abba, akkor vártunk egy hónapot és azóta próbálkozunk párommal. Nincs tojásfehérjés nyákom, hőmérőzni nem tudok ( hol éjjel, hol nappal dolgozom). Honnan bizonyosodhatnék meg arról hogy van egyáltalán peteérésem?
2014. máj. 13. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
3. és 21. napi vérvételből, illetve ultrahangos cikluskövetésből. Szóval csak doki tudja megmondani
2014. máj. 13. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Vannak erre tesztek. Menj a patikába ,kérj egyet.
2014. máj. 13. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
ovulációs teszt
2014. máj. 13. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:

esetleg ha a tested figyeled kb középidőben nincs valami tüneted, hasfájás, szurkálás petefészek körül?

Ovu tesztet megpróbálhatod, vaterán is árulnak olcsóbban.

Bár így hogy össze vissza dolgozol, lehet az sem működne.

2014. máj. 16. 19:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy semmi tünetem nincs. Nem fáj a hasam, pedig figyelem magam. Első hónapban, miután leálltam a fog. gátlóval akkor volt tojásfehérjés nyákom, bár a hasam nem fájt. Azóta viszont semmi.
2014. máj. 16. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Hány naponta jön meg?

Én mindig furán néztem arra aki mondta hogy megérzi, de azt kell mondjam én is megérzem a peteérést fogamzásgátlót már nem szedek, de mielőtt elkeztem szedni akkor nem éreztem ilyet.

Amúgy nem biztos hogy mindenki megérzi, tudod lehet ez is olyan, hgoy valakinek nagyon görcsöl a hasa mikor megjön van akinek nem. Szóval ez nem tuti.

Esetleg annyit tegyél, hogy mikor nappalra mész dolgozni legalább azokon a napokon megméred, hátha pont akkor jelez valami hőmérséklet különbséget a hőmérő.

De inkább az orvos lesz a megoldás.

2014. máj. 16. 20:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát amióta abbahagytam, 30 , 31 és most utoljára késett így 34 napra jött meg. Lehet akkor mérek ha nappalosa leszek illetve szabadnapos. Az is jobb mint a semmi. És szerinted ha vennék ovilációs tesztet, hányadik napon, napokon lenne érdemes tesztelnem?
2014. máj. 16. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:

több ovu tesztet vegyél van a vaterán akár 20-30as csomagot is érdemes.

ha 31-34 napra jön meg akkor olyan 15. naptól csináld akár egy hétig is délután kb ugyanabban az időben, ne igyál előtte sok folyadékot. Nekem akkor így mondták, de lehet valaki profibb :)

2014. máj. 17. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!