Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miből tudhatom biztosan, hogy...

Miből tudhatom biztosan, hogy van peteérésem?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
hormonvizsgálat,vagy hőmérőzés...
2013. jan. 22. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban, DM-ben lehet kapni ovulációs teszteket, ezek kimutatják a peteérést.

Lehet reggeli ébredési hőmérsékletet mérni, de nekem az nem jött be.

Azt, hogy "minőségi-e" a peteérés, azt orvos tudja megvizsgálni vérvétellel.

2013. jan. 22. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:

A hőmérőzés a legjobb, otthon végezhető módszer mert az azt mutatja, hogy meg is reped a tüsző.

Az ovulációs teszt csak a magas LH-t jelzi, nm biztos, hogy ovu is követi...

2013. jan. 22. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval!:)Az ovulációs teszt valóban csak a magas LH szintet jelzi,de nem biztos,hogy be is következik az ovuláció.Tehát lehet,hogy van peteérés,viszont a tüsződ nem tud megrepedni,és így az érett petesejt nem tud kiszabadulni,ezáltal az esély a teherbeesésre 0!!Viszont a hőd az szépen mutatja,hogy megtörtént e az ovuláció.De az ébredési hő számít csak,és mindig ugyanabban az időpontban kell mérni,mielőtt kikelnél az ágyból,máskülönben nem lesz reális az eredmény!A másik megoldás,hogy a nődokiddal hormonpanelt csináltatsz.A ciklusod 3. és 21. napján vért vesznek.A 21. napiból látni fogja a dokid,hogy volt e ovud.:)Nekem is így volt!Remélem tudtam segíteni!:)

(első válaszoló voltam)

2013. jan. 22. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!