Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek ilyen itatója?...

Van valakinek ilyen itatója? Nem folyat?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 11. 15:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Itt mindenki szinte a Tommee Tippeet ajánlotta, de sajnos az sem vált be. Folyik ugyanúgy mint a többi...Avent és társai. Egyáltalán létezik olyan ami tényleg nem ömlik bele a táskámba meg a gyerek nyakába? 3 féle Tommee Tippeet is próbáltunk.
2014. máj. 11. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vatter-es kubu izesitett viz...azon van szelepes kupak,az nemfolyik!nekem ez vált be...5 gyermekes anyuka.
2014. máj. 11. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk MAM van, ha megfelelően légmentesíted és rendszeres időközönként cseréled a szelepet meg az ivócsőrt a tetején, akkor cseppmentes (mi már majd másfél éve nyúzzuk és hibátlan :))
2014. máj. 11. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk is MAM van, ilyen: [link]

Valóban nem folyik. Másnak is ajánlottuk már, megvették és ők is maximálisan elégedettek!

2014. máj. 11. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Én dm-est vettem, csak az eggyel kisebbet, aminek fogója is van. Nem csöpög, nem folyik, de csak kb. 2 hete van használatban.
2014. máj. 11. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ez a típusú tommee tippee van, 2 is. Csak akkor csöpög, folyik, ha nem jól rakom össze a szelepet (jól össze kell pattintani), így feltöltés, összerakás után mindig ellenőrzöm (mostmár). Kb. 1 éve megvannak.

2014. máj. 11. 16:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Jól szerelem össze! Maradok a Jana baby flakonnál akkor.
2014. máj. 11. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk is ez a Tommee T. van, mint az előttem válaszolónak.

Néha folyik, de legtöbbször nem. Nagyon oda kell figyelnem a rácsavarásnál.

A cumisüvege viszont egyáltalán nem ereszt, azzal nagyon elégedett vagyok.

Az Aventet cseréltem le a második gyerekemnél Tommee T.-re. Az Avent állandóan folyt ki, utáltam!

A barátnőm is a kicsi Jana üveget használja. :)

2014. máj. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!