Cumizó ovisok! Mikor hagyta el végleg a cumit?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 13:52
1/7 anonim válasza:
Középsős volt. Éjszakára kesztyűt kapott, így 3 nap alatt sikerült. Jutalmaztuk érte.
2/7 anonim válasza:
Jaj, bocs, rosszra gondoltam. Az én kisfiam az ujját szopta, ezért húztunk a kis kezére kesztyűt. Első voltam.
3/7 anonim válasza:
Nemrég még én is agódtam a cumi miatt. Kislányomnak (két ésfél éves) öt cumi volt a legjobb barátja. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy a szájában lógott, négyet meg szorongatott. Ha egyik eltűnt, tragédiaként érte meg. Egyik este úgy sikerült elaludnia, hogy nem voltak vele a cimik. Én elraktam, azóta se keresi. Eszébe se jut.
4/7 anonim válasza:
Szeptemberben kezdte az ovit épp 3 évesen, decemberben elvitte a mikulás semmi baj nem volt belőle. Szerintem nagyon csúnya, amikor egy nagy gyerek szájában cumi lóg. Vannak a csoportunkban 5 éves gyerekek és cumival szaladgálnak. Hát nem szép látvány, a beszédéről nem is beszélve.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerintem sem szép látvány,azért sincsen csak alváshoz cumi.Arról viszont nem akar letenni.
2014. máj. 11. 15:01
6/7 anonim válasza:
A fiam most 3,5 éves, kb. 2 hónapja nincs cumi. Megmondtam, ha összerágja, nem veszek újat. Összerágta és kidobta. Azóta a párnájátrágja.
7/7 anonim válasza:
Az én fiamnak is csak az esti alváshoz volt cumija sokáig. 4 éves kora után nem sokkal hagyta el, szó szerint, a cumit éjjel, azóta nem cumizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!