Ha egy 30 éves nő első gyerekét (9 éves) nem ő neveli hivatalosan, mert nem dolgozik, nincs jövedelme, és nem járatta iskolába stb. akkor ha most terhes hazaviheti majd a babát?
Szia!
Szerintem a leírtak alapján az anya és a nagymama tartja a kapcsolatot a gyermekjóléti szolgálattal és ott tudják az anyuka "előéletét" is és biztos tud erről a védőnő is. Ők biztosan cselekszenek a még meg nem született babáért, de ha nem tudnak róla lehet őket tájékoztatni és ha más nem de azt elérik, hogy ezt a gyereket normálisan ellása ha nem akkor ő is a nagymamához kerül ha vállalja.
De ez olyan gáz, most pont én legyek aki "felnyomja" őket? :(( Az a gond hogy nagymama nem fog tudni még egy gyereket eltartani, pláne otthon lenni vele, mert ő dolgozik még és örül hogy van melója (mert nyugdíjból már rég éhenhaltak volna).
De így meg akkor állami gondozásba kerül??
De, meg tudnánk oldani, van 2 gyerkőcöm 3 és 1 évesek és inkább ez minthogy állami gondozásba vegyék, meg szerintem a férjem se hagyná, hogy elkerüljön a baba, csak az a gond, hogy sose lehetne tudni, mikor gondolná úgy hogy na akkor ő érte jön, meg látogatni akarja stb.
És ez rengeteg konfliktussal, balhéval stb. járna és a gyereknek sem hiszem hogy jót tenne, hogy anyuka néha megjelenik a színen, balhézik egy jót miatta majd ismét nem látja stb.
Vagy esetleg egy idő után mégis neki ítélik, mi meg már nevelgettük, szívünkhöz nőtt stb...:((Meg az én gyerekeim is megszeretnék és hiába.
Tudom mit beszélek, mert nekem egyik tesóm a 3ból örökbe fogadott volt és 10 évesen !! jött érte az anyukája...akinél persze nem lett jobb helye mint nálunk...sőt eléggé elkallódott.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!