Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ki lennétek akadva,...

Anyukák, ki lennétek akadva, ha a párotok heti 3x, munka után még elmenne és csak este 8kor érne haza?

Figyelt kérdés
6kor ér haza a munkából,gyorsan átöltözik és megy edzésre... Még csak most kezdődött,de már elegem van. Télen hetente 3x jéghoki,most meg majd hetente 3x görhoki. Évekig nem ment és most megint rákattant,ami nem is zavarna,ha nem lenne egy 20 hónapos,apa imádó kisfiam,aki minden alkalommal sír,mert nem érti miért megy el apa,miközben most jött haza. Napközben is sokszor emlegeti,puszilgatja a fényképet,amin hárman vagyunk... A szívem szakad meg,de a páromat úgy látom nem igazán érdekli. Szomorú vagyok,mert mindig előadja a hattyú halálát,ha hazaér,bezzeg ha edzés van... Mit csináljak? Hogy értessem meg vele,hogy mit érez ilyenkor a gyerek? Nem akarom semmiben sem gátolni,de ezt kicsit soknak tartom.
2014. máj. 9. 18:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Itt nem a sport a gond, és ezt te is tudod. A kapcsolatotokban más probléma van, semmi köze az edzéshez és ahhoz, hogy heti 3x1-2 órára korizni jár. A bajok nem itt kezdődnek. Le kell ülni megbeszélni, hogy egy családban az önzés meddig mehet el úgy, hogy mások igényeit, szükségleteit ne sértse. Nálatok felborult az egyensúly, ezért böki a szemed az edzés. Mert nem csak ez van. Nálunk természetes, hogy a párom hétfő-szerda-péntek edzeni jár, mert enyém a kedd-csütörtök-szombat. Ha nem lenne szabadidőm mozogni, kikapcsolódni, megkattannék, ahogy mindenki más is. Nyíltan meg kell beszélnetek, hogy ez így nem megy tovább!
2014. máj. 11. 07:22
 22/23 anonim ***** válasza:
38%
Igen, engem zavarna! Alig várom, hogy hazajöjjön a férjem, és egy kicsit átvegye a gyerekeket. (3 van) Néhány dolgot csak akkor tudok megcsinálni, ha nem lógnak rajtam és nem kell készenlétben állnom. Szerencsére a férjem tudomásul vette, hogy az első pár év ilyen. Az ovis korúakkal már könnyebb.
2014. máj. 11. 09:51
 23/23 anonim ***** válasza:
17%

A férjem is eljár, sportol, de szigorúan este fürdetés és meseolvasás után!!

Nem szeretem az olyan férfiakat, akik azt hiszik, hogy minden úgy fog menni a gyerek születése után, mint előtte. A család legyen az első, a barátok után jöhetnek. Nyilván egy ideig ritkák lesznek a találkozások, de szerintem ez így van rendjén. A gyereknek mindkét szülőre szüksége van, főleg ebben a korban.

Beszéltél már erről a férjeddel? Mi az ő hozzáállása?

2014. máj. 11. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!