Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák. Szerintetek merre...

Anyukák. Szerintetek merre költözzünk? Ti merre laktok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Elszeretnénk költözni a szüleimtől. Olyan helyre szeretnénk költözni ahol közel van az ovi, bolt, orvos, posta, gyógyszertár stb. Ahol van munkalehetőség. Zajmentes legyen. Legyen a közelben a játszótér.

Szerintetek merre költözzünk? Ti merre laktok?

Üdv: Anna

2014. máj. 9. 13:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
De ha mondjuk Csepelen kapsz munkát, vagy Óbudán, akkor horror bejárni. Sőt, ha mondjuk a Nyugatinál, még az is rengeteg idő. Pedig kisgyerekkel az drága kincs :)
2014. máj. 9. 13:41
 12/26 anonim ***** válasza:
Akkor igen:) Mindenképpen számít a munkahely is.
2014. máj. 9. 13:42
 13/26 anonim ***** válasza:
Én is zalaegerszegi vagyok, itt is nőttem fel, de szerintem egyre inkább élhetetlenebb a város. A munkahelyek megszűnnek, sokan kijárnak Ausztriába dolgozni, annyira viszont nincs közel a határ, hogy naponta lehessen ingázni, kivéve, ha közvetlenül a határ mellett találsz munkát, mert akkor kb. egy óra alatt ott vagy. Én inkább a fővárost, vagy Sopron környékét venném célba.
2014. máj. 9. 13:44
 14/26 anonim ***** válasza:
59%

Ha munkalehetőség, akkor gondolom, Budapest, ha emellett család, gyerek van tervben, akkor azt javaslom, agglomerációba, lehetőleg családi házba.

Jó helyek: Dunakeszi, Göd, Dunaharaszti, Vác, Fót, Solymár, Üröm, Pilisvörösvár, Budakeszi, Csömör

Próbáljatok olyan várost találni, ahol kötött pályás közlekedés is van (vonat vagy hév). Mert olcsóbb, kényelmesebb mint az autó vagy a busz.

2014. máj. 9. 13:48
 15/26 anonim ***** válasza:
70%
Sopron, Kőszeg, Győr
2014. máj. 9. 13:49
 16/26 anonim ***** válasza:
59%

Én is Budapestre szavazok.

Rákospalotán élünk, családi házas, mellékutcás környék és az Oktogonnál (belváros) lévő munkahelyemen kocsival bent vagyok 15-20 perc alatt, sétálva van orvosi szakrendelő, sok szép felújított játszótér (ebből az egyik kb. 10 háznyira, a másik is 10 perc séta). Kisebb boltok is vannak, de nem ott szoktam vásárolni, viszont azért Budapesten a vásárlás pont nem gond :)

Munkalehetőség pedig az országban a legjobb.

Ami hátrány: az az ingatlanár (ha venni szeretnétek) vagy a bérleti díj- de kb. annyival magasabbak is a bérek, mint vidéken.

Másik kerületbe (magánovi) hordom a kisfiam, de itt a kerületben is van normális önkormányzati (meg persze durva is :), sőt itt is van több magán/alapítványi intézmény is.

Szeretek itt élni, mert nagyon közel van a belváros- mégis normális, rendezett a kisebb környezetünk, normálisak, odafigyelőek a szomszédaink.

2014. máj. 9. 14:01
 17/26 anonim ***** válasza:
59%
Mi Gyömrőn lakunk (kb. 17 ezres kisváros Pest megyében), szeretjük :) Van több ovi/bolt/orvos/gyógyszertár, posta is, csak az sokszor zsúfolt :D Vonattal 30 perc bejutni a Keletibe, félóránként járnak (hajnalban/reggel sűrűbben), de van távolsági busz is az Örsre, szóval nem nagy dolog bejutni Budapestre (ami munkalehetőség szempontjából egyáltalán nem mindegy). Abszolút zöldövezet, sok játszótérrel, parkkal, nyáron tófürdővel. Mi eléggé a város szélén lakunk, így jól jön, hogy van helyi buszjárat, ami olcsó, de jobb buszok járnak, mint Pesten :D Összességében kisgyerekesként nagyon jó itt lakni, így az utóbbi években előszeretettel költöztek ki ide családok Pestről :)
2014. máj. 9. 14:24
 18/26 porcukormókus ***** válasza:
Ha most koltozkodnenk, en is az osztrak hatart valasztanam.
2014. máj. 9. 15:05
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!!

Ment a zöld kéz :)

2014. máj. 9. 15:49
 20/26 anonim ***** válasza:
59%
Vasmegyében lakom szóval jó itt lakni közel a határ kint dolgozunk és itt van minden közel iskolàk több óvoda is posta több bolt szóval kiràly itt élni nem mennék el innen semmi pénzért estleg ausztriàba költöznék!.
2014. máj. 9. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!