Anyukák. Szerintetek merre költözzünk? Ti merre laktok?
Sziasztok
Elszeretnénk költözni a szüleimtől. Olyan helyre szeretnénk költözni ahol közel van az ovi, bolt, orvos, posta, gyógyszertár stb. Ahol van munkalehetőség. Zajmentes legyen. Legyen a közelben a játszótér.
Szerintetek merre költözzünk? Ti merre laktok?
Üdv: Anna
Ha munkalehetőség, akkor gondolom, Budapest, ha emellett család, gyerek van tervben, akkor azt javaslom, agglomerációba, lehetőleg családi házba.
Jó helyek: Dunakeszi, Göd, Dunaharaszti, Vác, Fót, Solymár, Üröm, Pilisvörösvár, Budakeszi, Csömör
Próbáljatok olyan várost találni, ahol kötött pályás közlekedés is van (vonat vagy hév). Mert olcsóbb, kényelmesebb mint az autó vagy a busz.
Én is Budapestre szavazok.
Rákospalotán élünk, családi házas, mellékutcás környék és az Oktogonnál (belváros) lévő munkahelyemen kocsival bent vagyok 15-20 perc alatt, sétálva van orvosi szakrendelő, sok szép felújított játszótér (ebből az egyik kb. 10 háznyira, a másik is 10 perc séta). Kisebb boltok is vannak, de nem ott szoktam vásárolni, viszont azért Budapesten a vásárlás pont nem gond :)
Munkalehetőség pedig az országban a legjobb.
Ami hátrány: az az ingatlanár (ha venni szeretnétek) vagy a bérleti díj- de kb. annyival magasabbak is a bérek, mint vidéken.
Másik kerületbe (magánovi) hordom a kisfiam, de itt a kerületben is van normális önkormányzati (meg persze durva is :), sőt itt is van több magán/alapítványi intézmény is.
Szeretek itt élni, mert nagyon közel van a belváros- mégis normális, rendezett a kisebb környezetünk, normálisak, odafigyelőek a szomszédaink.
Köszönöm szépen mindenkinek!!
Ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!