Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyit adnátok érte?

Ti mennyit adnátok érte?

Figyelt kérdés

Varrónő által varrt pamut bébi sapka és nadrág egyben ( méret 0-3 hó)

[link]

2014. máj. 2. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsô,kiîrta,hogy ezek ùjak?
2014. máj. 3. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:

10!

Nézd, én peldaul egy fillért nem adnék érte, mert nem tetszik.

Ránézésre bármelyik kinaiban lehet venni ilyet, vagy a turkáloban is siman talál az ember, ha ilyet igényel. Hameg a markát keresi, akkor megy a Brendonba, vagy hasonló üzletbe es megveszi ott annyiert, amennyiért adjak.

Varrónő altal vart gyerek ruhát nem érdemes eladni, mert meg az anyagköltség sem jon vissza. Max akkor, ha valami különleges darabról van szó - ez a sapka meg a naci pedig nem az.

2014. máj. 3. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:
miért van mindenki lepontozva???
2014. máj. 3. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Onnan gondolom, hogy új, hogy úgy írta, hogy varrónő álltal varrt ruha. Tehát nem úgy hogy használt ruha.

Az hogy valakinek nem tetszik és ezért adna érte 100 ft-ot sőt akár annyit sem, nem az volt a kérdés, mert a kérdező valószínű venne ilyet, tetszik neki és kíváncsi mennyiért volna valós ára, ezért hülyeség lehúzni azért mert nem tetszik, nem ez a kérdés.

Az rendben, hogy turkálóban kb 200-300 ftból kijönne mert kg-ra ez elég kevéske ruha :) de itt nem a turkáló ár volt a kérdés,

Nem szerepelt hogy használt lenne én újnak értem

Valóban nem éri meg varrni, mert ha tényleg 200ft-ot ad érte valaki akkor az még az anyagot sem fedezi, annyiért a varrógépet sem venném elő :).

Szerintem menj be egy tescoba például azért az nem olyan óriási márka, de jó minőség!!!!! én szeretem, és valamivel az alatti ár reális szerintem ezekre is. De az úgysem 200ft lesz.

De kérdezd meg aki varrja mennyiért adná.

Hogy miért pontoznak le nem értem, igazán megírhatná az illető is a véleményét, de hihetetlen, hogy egy ilyen egyszerű kérdésen így hajbakapunk. :)

2014. máj. 3. 16:40
 15/18 anonim ***** válasza:

amúgy a vatera tele van jó drágán felrakott hasonó rucikkal

pl

[link]

igaz, hogy next, és innentől kezdve már bármennyit ellehet kérni, de ez azért túlzás, a belinkelt nadrág is lehet ilyen jó :) csak éppen negyed ennyiért megkaphatja a topic indító

mondjuk ez kb olyan nadrág csak csajosba

[link]

de ha erre rájön a postaktg..... akkor már semmiképpen nem éri meg.

az hogy next nem látszik rajta, max belül a cimke feliratos :)

de a topicindítónak kell tudnia mennyit ér meg neki, és persze hogy egyáltalán új-e, én úgy értettem, ha használt akkor természetesen teljesen más!!!!!

2014. máj. 3. 16:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Gondolom használt, így max 400-500 Ft

32 hkm

2014. máj. 4. 17:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Gondolom a válaszoló pontozott le mert nem erre számított. Azt hitte ha otthon elkezd varrogatni akkor abból egy kis pénzhez fog jutni, de az a baj,hogy nem éri meg belevágni mert már a csapból is gyerek ruha folyik, akár vaterán akár Hádában akár nagyobb bevásárló központokban, vagy Tesco és társaiban lehet nagyon olcsón ruhákat venni, így túl sok ember nem fog varrónő által varrott 1000-1500Ft os ruhát venni. Kedves kérdező mindennek annyit ér az ára amennyit adnak érte! Ha valaki pont egy ilyen szép együttesről álmodik az megveszi 2000Ft ért is, de ha valaki csak ruhát keres amit a gyerekre adhat az csak az árat fogja nézni, és szeretné minél olcsóbban felöltöztetni a gyermekét. Ha te vagy a varrónő akkor inkább itt nézz körül és ilyen egyedi dolgokat árulj, de azért ezek is lassan a csapból folynak, de azért van pár dolog ami nagyon ötletes. (ha nem tudnék varrni, és nem készíteném el a saját gyerekemnek) [link]
2014. máj. 5. 07:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Nekem minden valasz ugyanolyan erteku, szoval nem pontoztam en senkit se le se fel. Nem szokasom a pontozgatas, de ugy tunik valaki ebben eli ki magat :)
2014. máj. 5. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!