Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 éves kisfiam aludhat ilyen...

1 éves kisfiam aludhat ilyen időben nyitott bukóablaknál éjjel?

Figyelt kérdés
Rövidujju bodyba van és harisnyába
2014. ápr. 28. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én se tenném még nagyon változékony az idő. Reggelre lehül még azért. Egyébként ha szerinted melege van ne altasd harisnyában mert az nagyon melegít. Adj rá vekony rugdalózót akár láb nélkülit. Vagy rendes pizsamát az elég lenge.
2014. ápr. 28. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:

A fürdőszobaablak miért ne lehetne nyitva??

Az nem közvetlen a szobában van.

Nálunk már felment a lakás hőmérséklete 20 fokra, így a konyhában én is nyitva hagytam bukóra az ablakot.

2014. ápr. 28. 21:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) További szép estét nektek:)
2014. ápr. 28. 21:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, A fürdőablak mindig nyitva van, bár az elég messze van a szobától.
2014. ápr. 28. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
brrrrr, még én se aludnék, nálunk nagyon hiiideg van még éjjel :) én olyan éjjeli 23 fok körül hagynám nyitva az ablakot
2014. ápr. 28. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!