Mi legyen a gyermekem neve? Lánynevünk már van, de mi lesz, ha kisfiú érkezik?
Figyelt kérdés
Még nem tudjuk a nevét. Mindenképpen "A" betűvel kezdődő keresztnevet szeretnénk, vezetéknevünk is "A" betűs.
Lánykának Anna Izabella névre gondoltam (2 keresztnevet szeretnénk). Hogy tetszik? Esetleg más javaslat?
Fiúnévnél is "A" betűs kellene. Attila kizárva, mert tesómnak féléves kisfiát is így hívják. :)
2014. ápr. 27. 17:55
12/20 anonim válasza:
Adrián, Alex, Alexander, Andor vagy Aurél!! :)
13/20 anonim válasza:
Az Anna Izabella szépen hangzik, bár az Anna névtől feláll a hátamon a nem létező szőr is...
Helyette inkább Adél Izabella, Aisa Izabella, Ajna Izabella, Amira Izabella vagy Amina Izabella tetszene :)
14/20 anonim válasza:
hogy én mit küzdöttem mire kitaláltam mi legyen a fiam neve :) Van már 2 lányom az ő nevük könnyen jött, de amikor megtudtam, hogy a 3. baba fiú akkor meg voltam lőve névügyileg. Ami nekem tetszik az az András és az Andor , a mi fiunk végül Ádám lesz.
16/20 anonim válasza:
Az Anna Izabella nagyon szép. Fiúnevek közül az András tetszik a legjobban. A többiek által javasoltak közül az Ádám, Andor tetszik, meg esetleg az Albert. Utóbbi szerintem nem túl gyakori névválasztás manapság.
17/20 anonim válasza:
Arnold esetleg? Mondjuk én nem adnám, de valahogy mégis tetszik.. nemtom :)
19/20 anonim válasza:
Nekem az Ádám a kedvenc fiúnevem, de nem tudom, hogy az Á betű belefér-e nektek. :)
A-betűsből ami tetszik: András, Andor, Adrián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!