Milyen lanynevet adjak a lanyomnak Hegedus vezeteknev melle?
Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 08:22
1/9 anonim válasza:
Hanna, Anna, Hanga, Johanna
Boldog babavárást!
16 hetes kismama
2/9 anonim válasza:
Szia!
Nóra, Helga, Andrea. Csak ötletek. Neked mi tetszik?
3/9 anonim válasza:
Elsőre Emília, és Johanna jutott eszembe :)
4/9 anonim válasza:
Én is a Nórát mondanám. Vagy Lilla? Kicsit különlegesebb: Villő.. De igazából nagyon sok név jó hozzá. Neked milyen hangzású tetszene? Vannak esélyesebbek?
5/9 anonim válasza:
Van egy aranyos barátnőm, : HEGEDŰS VIKTÓRIA és van egy bolond osztálytársam-volt Hegedűs Mária...
A viktória jó lehet, de neked ami tetszik.
6/9 anonim válasza:
szia!
nekme Emma lezs ha kislányom lesz vagy Hanna.De a Hegedűs Leila is szép vagy a Liána:) nem tudom.nekem ezek a befutók!sok sikert a döntéshez és gratulálok!
7/9 anonim válasza:
Enikő, Emma, Helga... ezek tetszenek hozzá.
8/9 anonim válasza:
szia!
a Tündéhez mit szólsz? szerinem nagyon szép.
9/9 anonim válasza:
A miénk a Berill nevet kapta.Elég ritka,de eddig mindenkinek nagyon tettszett,a leányzó egyébként 2 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!