Tudtok nekem írni listát? Többnyire egészségpénztárral rendelkező/vásároló anyukák illetve patikában dolgozók segítsenek.
megveszed a tescoban és beküldöd az egészségpénztárba a blokkot és jóváírják neked
ugyan így a pelussal is
én is ezt csináltam - külön blokkoltattam mindig és beküldtem jövő hónapra jóváírták
inkább az egészségpénztártól kérj listát h mi az amit el lehet számoltatni
és az alapján vásárolj
kedves második ez hogy is van? mért lehetséges ez így?
kedves utolsó köszönöm a tippet nem is rossz ötlet. csak gondoltam hátha vannak anyukák akik azzal vásároltak...köszi még egyszer.
otp ep-nél egész jól összeszedték: [link]
Mi amit patikában vettünk: mikrós sterilizáló meg Avent via poharak, mellszívó. Aztán bababoltban: légzésfigyelőt. A pelenka, popsitörlő és a tápszer számlákat (22 hónapos a kisebbik gyerekünk) 2-3 havonta szoktam összegyűjteni és beküldeni. A liberos pelenkázó alátétet pl nem fogadják el. Amit lehet, azokat külön blokkoltatom a dm-ben. Ep-re el lehet számolni még a kzsvér levétel költségét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!