Anyósom papírzsebkendővel keni a kislányom popsiját és fenekét? Túlreagálom?
Nagyon kiakadtam,mintha fertőző vagy legalábbis sz@ros lenne. Ki van pirosodva a nunija és picit a feneke is,ezért bepantennel kenem. Mikor dolgozom ő csinálja,de ma láttam hogyan....
4éves a lányom
én örülnék neki, ha bármivel kenné, de nincs anyósom, mert a férjem születésekor meghalt :(
Ne légy kekec, légy boldog, hogy van, aki segít.
Ahogy már írta előttem más is, van akinek zavaró más fenekéhez nyúlni. Még akkor is, ha kisgyerekről van szó. Eleve más mondjuk, ha anyatejes/tápszeres kakiról van szó, meg más, ha egy 4 évesről beszélünk, aki már gyakorlatilag mindent eszik és "felnőtt" kakija van. Nem vagyunk egyformák. Enyémek már 7 és 9 évesek, én bármikor simán megtörlöm még most is a feneküket, ha kérik (persze nem szokták...), de a férjem már kisebb korukban is viszolygott ettől. Attól függetlenül, hogy persze krémezés előtt az ember letisztítja a "felületet", még zavarhatja.
Reméljük, hogy ennél nagyobb "baj" nem lesz az anyósoddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!