Másnál is volt olyan szitu, hogy annyit költött gyógyszerre, hogy a vitamin már nem fért bele?
Sajnos elég sokáig elhúzódott most a betegség,eleinte még adtam nekik a c vitamint teába,de elfogyott,aztán annyi mindent kellett venni,hogy ezen spóroltunk,vagy hogy is mondjam...meg azért sem vettem,mert a sok gyógyszer/láz mellett a c vitaminos teát se voltak már hajlandóak meginni:(
Szóval gondoltam ha kijövünk már végre ebből akkor majd csinálok valami immunerősítő vitamin kúrát...
igen,ezt ismerem,rossmanban lehet kapni azt hiszem,ilyet akartam most venni.
konkrétan c vitaminra és béres cseppre gondoltam(tudom,végül is ez nem vitamin,de azért hatásos)
Szerencsére nem, illetve fizetek egészségpénztárt, azon mindig van, most jött vissza az adóbevallásban visszaigényelt összeg is, ilyenkor a legjobb :)
Amit tudok ajánlani: a c-vitamin az aszkorbinsav minden tablettában :) A gyógyszertárban kb 160 (!!!) Ft a kimért aszkorbinsav- 3 hónapra elegendő mennyiség. (pici késhegynyi elég 1 liter folyadékhoz is és teljes napi bevitel megoldva betegség idején is, a magasabb szükséglettel is).
Ennél jobb, ennél olcsóbb, ennél hatékonyabb megoldás nincs, ami patikában kapható.
jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!