Bioextra VITA KID szirupot próbálta valaki?!
Figyelt kérdés
Bio/természetes vonalon próbálkoztam eddig, hogy 2 évesem immunrendszerét felturbózzam, mert a bölcsiben - számomra érthetetlen módon - mindig van beteg gyerek a csoportban, és persze el is kapja nagyrészt.
Szóval túl vagyunk már a természetes vitamin-rost tartalmú "lekvárokon", antioxidáns löttyökön, és mindamellett hogy borzasztó drágák, a lányom sem fogadja el. Egyik az állaga, másik az íze miatt került parkolópályára, pedig már mindennel trükköztem, de hiába. Szóval feladtam...
Az elérhető szirupok közül pedig ez a legszimpatikusabb, mert a többiben sok olyan van, amit nem adnák a gyereknek, különböző mesterséges édesítők, ebben is van aroma, de azt még hajlandó vagyok lenyel...jelen helyzetben főleg.
Szóval próbálta valaki? Jó íze van?
2014. ápr. 8. 10:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!