Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti együtt maradnátok így a...

Ti együtt maradnátok így a párotokkal?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:5.éve vagyunk együtt,van egy saját házunk és egy másfél éves kislányunk.

Én sajnos pánikbeteg vagyok 8 éve.Ezt a párom is tudja.Nem járok el sehová,előtte persze dolgoztam,de most gyeden vagyok.Kértem tőle,hogy segítsen meggyógyulnom,de csak folyamatosan a lehúzást kapom,hülyének titulál mindig,a porig aláz azzal amiket mondd.Nekem betelt a pohár.Szeretem őt,de nem tudok vele egytt élni tovább,elegem van a megalázásokból.Az önbizalmamat folyamatosan lerombolja,ami már így nincs is:(

Így érzem csak rosszabb a helyzet.én is rosszabbul érzem magam ettől.Belém beszélni,hogy higgyem el mindenki utál.

Stb.

Úgy beszél velem mint az utolsó senkivel,nincs egy kedves szava hozzám.

A gyerek miatt nem akarok vele maradni.Most kitalálta,hogy biztos megcsalom,azért akarom elhagyni,de köze nincs más férfinak a dologhoz,de nem érti meg.nem szeretném ha az állandó vitákba nőne fel a kislányom.Még mindig jobb neki "apa nélkül"mint hogy állandó vitát hallgasson.

Én aláírom bennem is van hiba,kibe nincs,és azt is,hogy elég nehéz neki,hogy én beteg vagyok és nem megyek el sehova,de ha még nem is segít csak hátráltat a gyógyulásomban.ezt annyiszor mondtam neki,de képtelen felfogni.

A másik a ház.hitel van rajta,kértem fizesse ki a ház felét és elmegyek,hogy mégis ne az utcára kerüljek a gyerekemmel,közölte,hogy felejtsem el.A hitel az én nevemen van,tőlem vonják.

Ebbe se megy bele

Nemtudom már mitévő legyek,de más felrobbanok a dühtől.

Már arra is gondoltam felkötöm magam valamelyik fára,mert ezt már nem bírom tovább.

Lelkileg a padlón vagyok.

2014. ápr. 24. 09:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pszichiáter! Együtt! Sürgősen!
2014. ápr. 24. 09:50
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Párja a zokninak, illetve galambnak van.
2014. ápr. 24. 09:52
 13/21 anonim ***** válasza:

Dobd ki. Ha a ház a tiéd, menjen a p*csába.

Gyógyszer vagy pszichoterápia nem tudna javítani az állapotodon? A házasságodon tutira nem, csak, hogy Neked könnyebb legyen!

2014. ápr. 24. 10:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Pszichologus vagyok, es arra reflektalnek, amit a parodrol es a betegsegedrol irsz.

O nem tud neked segiteni meggyogyulni. Te tudsz magadnak. Nem jarsz kezelesre, terapiaba? A megoldast onnan kel keresni, es nem a parod oldalarol.

Remelem tudod, hogy a pszichiatriai fekvobeteg kezelesnek egy azonnali indikacioja van, az pedig az ongyilkossagi gondolatok legyezgetese. Egy gyermekkel az oldaladon ilyennel fenygetozni kimeriti ezt. Komoly gondjaid vannak, es a helyedben ezeket tennem eloszor rendbe. Fordulj pszichiaterhez, a leheto leghamarabb.

2014. ápr. 24. 10:38
 15/21 anonim ***** válasza:

A párod miben tudna segíteni?Magadnak kell meggyógyulni.Hidd el,tapasztalatból beszélek,amíg nem lépsz ki azon az ajtón újra és újra,és mész emberek közé semmitől nem lesz jobb.Elhagyni nem hagyhatod el,most még nem,hiszen a gyereket sem tudnád ellátni,vagy másra szorulnál aki elmegy postára,bankba,bevásárolni?Akkor ugyanott vagy,annyi különbséggel,hogy a párod akár a gyereket is elveheti tőled.

Először is próbálj meg helyrejönni,utána gondolkodj bármilyen lépésen.

A felkötést meg felejtsd el,a lányodnak szüksége van rád,bevállaltad,megszülted,felelősséggel vagy iránta,már csak miatta is fel kell épülnöd egy olyan szintre,hogy normális életet tudj biztosítani neki.

2014. ápr. 24. 12:04
 16/21 anonim ***** válasza:

A pszichológus válaszolónak igaza van!

Olyan a párod amilyen, de most MAGADDAL kéne foglalkoznod, nem mással. A kislányod érdekében.

Én éltem együtt pánikbeteggel, hát maga volt a pokol, úgyhogy a párod viselkedését sem lehet elítélni, nem tudhatjuk miért ilyen veled szemben...

És igen, öngyilkossággal fenyegetőzni... Hát, én nem biztos hogy rád mernék bízni egy gyermeket...

Szóval ha nem akarod elveszteni a családodat és a gyermekedet, akkor sürgősen kezeltesd magad.

2014. ápr. 24. 13:09
 17/21 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ahogy először elolvastam a kérdésedet, egyből azt gondoltam, párod micsoda szemétláda, de aztán alaposabban is belegondoltam, megpróbáltam a soraid mögé látni. Szerintem rettenetesen elhagytad magad. Lelkierő, gyógyulni akarás nélkül soha nem fogsz meggyógyulni, csak még mélyebbre süllyedsz az önsajnálatban. Felteszem, 5 év alatt belefáradt a párod a lelked pátyolgatásába, így alakulhatott ki a mostani helyzet. Ha mutatnál akaratot a gyógyulásra, akkor biztos vagyok benne, hogy büszke lenne rád, és már ettől te is magabiztosabb lennél. Öngerjesztő folyamat mindkét irányban. Te nem hiszel magadban, a párod is lenéz, ettől egyre jobban összecsúszol. Bízol magadban, gyógyulni akarsz, erős akarsz lenni, a párod is tisztelni fog, és ettől egyre jobban leszel. Ha mégsem menthető a kapcsolatotok - egészséges emberek közt is megtörténik - akkor is össze kell szedned magad, hiszen gyermekelhelyezési perben semmi esélyed nem lenne így. Fordulj mindenképpen terapeutához, ahogy előbb is írták! Jobbulást kívánok, vértezd fel magad, már csak a kislányodért is!
2014. ápr. 24. 13:11
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi lett aztán veletek?
2021. nov. 29. 21:14
 19/21 A kérdező kommentje:

Szia!Azóta a 3.babánkat várjuk,és minden a.legnagyobb rendben!Valóban egyedül sikerült megbirkóznom mindennel!Sok sok idő de megérte😊😊😊

Köszönöm,hogy érdeklődtél!

Minden jót kívánok!

2021. dec. 16. 18:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Just ez nagyon jó hír.

Ha van időd, leírod részletesebben, hogy mi segített?

2021. dec. 28. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!