Legjobb barátnőm pár hete tudta meg hogy nem lehet
babája és ez miatt el akarja hagyni a férjét, hogy
támogassam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
4 éve próbálkoznak és most kiderül hogy neki nem lehet a babája, a férjénél minden rendben van .tudja h a férje mennyire szeretne babát ezért ugy döntött h elhagya.de a férje azt monda h a barátmőm fontosabb neki mint a gyerek.ez a vizsgálat előtt boldogok voltak jól megvoltak.de most a barátnőm azt mondja ő ugy érzi h becsődölt mint nő.akik voltak ilyen helyzetbe h tettétek túl magatokat?h tudnák neki segiteni?
2014. ápr. 23. 13:19
1/8 anonim válasza:
Hallottak már az örökbefogadásról? Normális kapcsolat nem megy rá erre, meg kell beszélni.
2014. ápr. 23. 13:25
2/8 anonim válasza:
Abban, hogy egyedül hozzon meg ilyen döntést, nem támogatnám. EZt mindenképpen a párnak kell meghoznia.
Anno nekünk sem akart összejönni, mondtam a páromnak, hogy nem haragszom meg, ha esetleg elhagy. Azt mondta sajnálja, de akkor berendezkedünk egy gyerek nélküli életre, ő nem hagy el. (bő 3 év múlva spontán bekövetkezett a csoda)
2014. ápr. 23. 13:26
3/8 anonim válasza:
Egy felnőtt férfi, aki szerelmes társat keres egy életre, és nem valakit, aki szül neki. Megértem az érzéseit, nekünk is kezelés kellett, mert velem volt gond. De ez nem jelenti azt, hogy neki rossz, hogy én vagyok a felesége. Nem vagyok ettől kevesebb és a barátnőd sem. Kicsit depis, megértem, de ezt meg kell beszélniük. Ha a férfi szereti, maradni fog. A férjem azt mondta, az a legfontosabb az életben, hogy mi itt vagyunk egymásnak, minden mást pedig megoldunk együtt. Ahogy lazítottunk, nekünk is összejött. Már van egy babánk.
2014. ápr. 23. 13:35
4/8 anonim válasza:
Nagyon sok olyan ismerősöm van akinek azt mondták hogy sajnos nem lehet babája.Reménytelen! És láss csodát, terhes lett.Született egy gyönyörű babája.Akartak neki testvért és örökbe fogadtak egy testvèrpárt.Rá néhány évre megint terhes lett! Úgyhogy 4 gyermekük van.Senki ne mondja azt hogy nem lehet! Ameddig van méhe és egy petefészke addig van remèny.
2014. ápr. 23. 13:45
5/8 anonim válasza:
mi is lassan 2 éve próbálkozunk. Nekem több hormonommal is baj van, fizikailag ugyan rendben vagyok, de mégsem sikerült idáig a baba. Ennek ellenére a párom karácsony előtt megkérte a kezemet. Májusban házasodunk. Én is mondtam neki, hogy mi lesz akkor, ha nem lehet gyerekünk, akkor inkább hagyom, hogy keressen egy másik nőt, de azt mondja mindig, hogy ne beszéljek butaságokat.
2014. ápr. 23. 13:48
6/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondtak, nem lehet gyerekem, es ugyan végül lombikkal, nagyon megkuzdottunk, nem adtuk fel, es lett.
En is mondtam a férjemnek, hogy nem hibaztatnam, ha emiatt elhagyna. Visszagondolva óriási hülyeség volt, fordított esetben en sem akarnám otthagyni. Ezen tul kell lennie a baratnodnek, tényleg nehéz megélni, hogy nőként ugy érzi, csődöt mondott, nagyon nehéz tullendulni ezen
Es legvégső esetben ott az örökbefogadás is.
2014. ápr. 23. 14:34
7/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy nem lehet gyerekem (nődokik hada és endokrinológusok), és láss csodát egyszer nem védekeztünk és teherbe estem. (Nem teherbeesési céllal vizsgáltattam magam, hanem mert egyáltalán soha nem menstruáltam, még gyógyszerrel sem tudták meghozni egyáltalán.) Szóval remény mindig van. Mindenképp beszéld rá, hogy a férjével közösen hozzanak döntést, de tényleg elképzelhető, hogy az örökbefogadás lenne egy megfelelő alternatíva. Több ismerősöm is nevel örökbe fogadott gyerkőcöt, és nagyon boldogok.
2014. ápr. 23. 17:11
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is ezeket mondtam neki, de most nagyon össze van törve.nagyon remélem h megoldják mint ahogy eddig mindent és h ő is megbékél a helyzettel és vele is megtörténik ez a csoda, mert nagyon megérdemelnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!