Mit vennel a legjobb baratnod gyermekenek (keresztlanyod) szuletesere ajandekba?
Nekem ket lanyom van, az idok soran rengeteg felhalmozott dolgunk lett. A nagyobbik lanyom keresztanyja a legjobb baratnom.
Nyilvanvalo volt, hogy mindent odaadunk nekik, amit ma nem hasznalunk.
Ilyen pl.kis ruhak, legzesfigyelo, mellszivo, stb.
Az alap butorokon kivul szinte mindent megkaptak. Mondtam nekik, hogy feleslegesen ne koltsenek, mert nekunk ezek mar ugysem kellenek.
Vettem mar egy csomag pelenkat es csinaltattam egy isten hozott tablat a kis szuletendo tunderemnek.
Most lattam a tescoban egy ujszulott szettet. Szerintetek orulne neki? Vagy valami mast vegyek?
Szia! Mi mostanában innen vettünk ajándékokat: [link] hát ennek mindenki nagyon örült kivétel nélkül.
Innen pl. mosható pelust vettem, azóta is tetszik nekik, rendeltek többet is, de van más ajándék ötlet is: [link]
Innen ezt vettük, nagyon tetszett az anyukának:
Illetve a keresztlányomnak vettem a liliputi.hu-n egy kiscipőt, puhatalpút. Igaz még időbe telik mire használhatják, de nagyon örültek neki, szép ajándék. Tetszett már nekik anno a lányom lábán is egy hasonló.
Mindegyik mellé adtam egy csomag Liberot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!