Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hajszárítót érdemes becsomagol...

Hajszárítót érdemes becsomagolni a kórházi pakkba (június végén szülök)?

Figyelt kérdés
Rövid, szinte alig ér a vállamig a hajam. Szerintem nagy helyet foglalna a bőröndben, szerintetek is felesleges ilyenkor már?
2014. ápr. 22. 08:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Én mindhárom szülésnél bevittem, mert csatakosra izzadtam szülésekkor. Miután el tudtam menni zuhanyozni, nagyon jól esett hajat mosni és ha nem szárítom meg, akkor sajnos madárfészek a fejem... Szóval nekem jól jött. De ha neked nem fontos megszárítani akkor ne vidd. Ha annélkül is szépen megszárad,akkor nem kell.
2014. ápr. 22. 09:22
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Pici utazós rossmannos 1000 Ft-os arra az egy-két alkalomra megteszi és nem is foglal sok helyet.
2014. ápr. 22. 09:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Én nem mostam hajat, nagyon hosszú volt akkor a hajam, nem lett volna erőm, plusz a babát sem hagytam volna magára annyi ideig. Mondjuk nekem akkoriban 20 perc volt a szárítás. Szobatársam mosott hajat, de nem szárította meg, tél volt ugyan, de nagyon meleg volt a kórházban, megszáradt magától.
2014. ápr. 22. 09:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Én itthon se szárítom meg a hajam.. A korházba nem vittem.. Este megmostam,mikor zuhanyoztam és reggelre megszáradt. A nagylányom pont 4 éve született.
2014. ápr. 22. 09:31
 15/21 anonim ***** válasza:
amikor rövid hajam volt kellett hajszárito, mert egy rövid hajat már cak elaludni és olyan szép el lehet...hogy borzalom. viszont most, hogy hosszu, nem viszek.
2014. ápr. 22. 10:08
 16/21 Julie S ***** válasza:
72%
Nekem meg rovidebb a hajam, de nagyon el tudom aludni, amin csak a hajmosas segit. Vittem is hajszaritot magammal a korhazba es hasznaltam is. Rosszul ereztem volna magam vallalhatatlan hajjal, foleg, hogy a csaladom fotozkodas manias...
2014. ápr. 22. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
Mivel gyors, problémamentes szülésem volt, és egy evő-alvó gyereket kaptam, én ráértem azzal foglalkozni, hogy hajmosás után idegesítően áll a hajam. Engem zavart, bánom hogy nem vittem. 2 naponta kell hajat mosnom, mert utána már olyan lennék, mint egy ázott macska. Van aki vajúdásnál leizzad, vagy borogatják a homlokát, azért csak jólesik utána megmosni. Csomagolj nyugodtan. Vagy szólj a párodnak hogy vigyen be, aztán vigye haza ha már nem kell.
2014. ápr. 22. 12:23
 18/21 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon hamar zsírosodik a hajam, és biztos lesz jobb dolgom, mint a hajammal törődni azokon a napokon, de ismerve magam, zsíros hajjal a komfortérzetem a béka segge alatt van, sokkal feszültebb vagyok, mint friss hajjal. Valahogy majd biztos megoldom. Akkor nem a bőröndbe rakom, hanem a kocsiba, hogy viszonylag kéznél legyen, ha kell.

Köszönöm a tapasztalatokat!

2014. ápr. 22. 13:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Én nem vittem és szülés közben mikor elfolyt a magzatvíz, még a hajam is elázott, hogy hogyan azt mai napig nem tudom, mindenesetre nagyon rossz volt egy napig bírtam, aztán könyörögtem férjemnek, hogy hozza be.
2014. ápr. 22. 15:14
 20/21 anonim ***** válasza:
33%
június végén szülök én is, de szerintem én nem viszek. Felesleges. Ha császároznak is akkor is 5 napig vagyunk benn, addig összegumizom és nincs semmi gond. Vagy max ha nagyon ki kell mosnom a hajam akkor behozatom arra a fél órára a párommal :)
2014. ápr. 24. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!