Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehetne elvitetni a...

Hogy lehetne elvitetni a gyámmal egy 13 éves gyereket?

Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés. De ez a gyerek veszélyes a családjára. az anyja és a mamája neveli. Drogozik, cigizik, gyógyszerezik, iszik rá alkoholt. az anyja mindent megtett vitte pchiologushoz doktorokhoz. de semmi. kitörései vannak amit kezelni kellene. Rendőrségi ügye is van neki. Az apa lelépett elég korán és semmit sem foglalkozik. Az anyját konyhakéssel megvágta és megfenyegette. Én az anyja barátja vagyok és engem is fenyegetett. rámborította az asztalt mert nem néztem szépen rá. aztán egy fejszével fenyegetőzött rám pár centire a fejemtől. egyre rosszabb ahogy nől. Mit kellene tenni? a gyám mikor fog segíteni? Majd ha valakit egől vagy megsebesít?

2014. ápr. 21. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hát.....kiemelném a családbol 2-3 honapra az biztos beszélnék a védönövel gyámhivatalba és egy olyan családhoz tenném haol "katonai szigor van" plusz egy elvonokura és két atyai pofon
2014. ápr. 22. 12:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért ebben a történetben a gyereket is lehet sajnálni. Nyilván súlyos pszichés gondjai vannak, melynek az okát ki kell nyomozni és főleg KEZELNI kell. Pofon helyett

...

2014. ápr. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!