Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mennyi spórolt pê...

Anyukák mennyi spórolt pênzetek van ês miota gyüjtitek?

Figyelt kérdés
Havonta kb. mennyit raktok fêlre?
2014. ápr. 19. 03:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem nincs, képtelenség.
2014. ápr. 19. 04:10
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Miért divat a magyaroknak mások zsebeiben "turkálni"?

Ne érts félre, nem rólad van szó konkrétan, csak a te kérdésedről jutott eszembe.

Egyik dolog, hogy senkinek semmi köze hozzá, még anoním se!

A másik...

Nem vagy vele előrébb, ha korrekt infóhoz jutsz akkor se!

Az első válaszoló nem tett és nem is tudna félretenni, így levonhatod a következtetést, hogy nem te vagy így egyedül, (már legalább hárman vagyunk :D) de mit csinálsz, ha jön valaki, aki azt mondja, hogy minimálbéren van ő is és a párja is, a kisgyerek mellett ő otthon a kiskertjében megtermel ezt-azt és van néhány csirkéje is.

A párja ezermester és szinte mindent meg tud bütykölni a ház körül, sőt kitalált egy két okos dolgot, amivel tudnak spórolni a vizen és a házi szélerőműnek köszönhetően még az áramon is.

Alig kell ez miatt rezsit fizetniük és mivel a kert is elég sokmindent megtermel, így kajával is el vannak látva többé-kevésbbé...

A fizetésüknek jelentős hányada megmaradt és ilymódon nagyobb összeget tudtak félretenni az elmúlt időszakban...

Akkor te is nekiállsz gazdálkodni, barkácsolni???

A lényeg, hogy nem a mások álltal felállított normáknak kell megfelelni, hanem a saját képességeinknek.

Szóval ha már mindenképpen ez a kérdés, akkor inkább úgy hangzana megfelelően, hogy "milyen módon spórolhatok?"

2014. ápr. 19. 05:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Közös kasszán vagyunk, ha erre gondolsz, a bevételünk felét minden hónapban elrakjuk.
2014. ápr. 19. 07:11
 4/11 anonim ***** válasza:
havi szinten 20E ft-ot teszünk félre.
2014. ápr. 19. 07:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Eladásból van 5 millióm a bankban,de megtakarítani havi szinten egyenlőre egy ft-ot sem sikerül.
2014. ápr. 19. 07:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Van két Fundamenta 20.000-es lakáselőtakarékossági számlánk, abból a jövő hónapban végtörleszteni tudjuk a lakást. Azt a 40.000 Ft-ot ezentúl is szeretnénk eltenni. Azon felül kb. 200.000 Ft-unk van most letéve végszükség esetére.
2014. ápr. 19. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
4 éve gyűjtünk közösen a férjemmel, kb. 4 millió forintunk van, de én csak kb. két éve kezdtem el dolgozni, előtte a férjem fizetéséből és az én ösztöndíjamból éltünk. A fiúnk most fél éves, havi szinten kb. 80 ezret tudunk félrerakni. Most kaptam egy remek állásajánlatot, ha összejön és én fogok dolgozni, a férjem lesz gyeden, akkor havi kb. 150 ezret tudunk majd félretenni.
2014. ápr. 19. 10:24
 8/11 A kérdező kommentje:
2-es miért nem keltél később??
2014. ápr. 19. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
én egy az egyben félre tudtam tenni a fizetésemt az elmult egy évben, igy most megtakaritásunk 4,5 millio forintunk van. de én még igyis pánikolok a pénz miatt, mi lesz ha elöbb elfogy, mint gondoltuk..mi lesz ha..bla bla... holott tudom, hogy ez manapság nagy pénz, mint sporolt pénz, de mégis..a szüleimnek 10-20 milliok vannak a bankban, nekem ennyi összeg nem elég ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam. holott, van lakásunk, uj autonk stb., hitelünk nincs, nem is volt.
2014. ápr. 19. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi kb 7-8 éve teszünk félre, változó,h mennyit, volt, hogy hozzá kellett nyúlni a spórolt pénzhez, mostanában havi 90ezer körül spórolunk meg. A bankban kb 2 millió körül van.
2014. ápr. 19. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!