Izgága, dacos kisgyerek keresztelője? Volt valaki úgy, hogy nem pici baba korában volt a gyermeke keresztelője? Kisfiam 2,5 éves múlt, elég akaratos, dacos, most terveznénk a kelresztelőt, de eléggé izgulok, hogy viselkedne, hogy viselné.
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének.2014. ápr. 17. 15:14
1/4 anonim válasza:
2,5 évesen mi is nyakig ültünk a dacban, ezért vártunk egy évet, az már nem oszt, nem szoroz, hidd el! :)
2/4 anonim válasza:
Nem volt egy hosszú procedúra!
15 perc volt a keresztelő mise előtt. Újdonság volt, figyelt, tetszett neki ahogy csilingeltek, ahog beszélt a pap, meg is szeppent! Semmi gondd nem volt!
Utánna e kimentem a templom elé a gyerekkel, azt a fél órát ami a mise volt már nem akartam hogy bent töltse, és zavarjuk, mert nem ül meg a fenekén.
3/4 anonim válasza:
Most volt a fiam keresztelője 22 hónaposan. Nagyon laza papunk volt, nevetve annyit mondott a végén, hogy régen volt ilyen mozgalmas keresztelőben része. A fiam szaladgált, keringett a pap körül miközben a reverendáját húzta és ordított, mint a veszett fene, mikor lelocsolták. Ez egy ilyen kor, nincs ezzel semmi gond.
4/4 anonim válasza:
2,5 évesen volt a lányom keresztelője,gyakorlatilag végig rohangálta,lépcsőzte a szertartást,kérdezgetett,mindent megnézett,mindenre rácsodálkozott,ha próbáltuk leállítani rögtön hisztibe kezdett,azt hittem a pofámról lesül a bőr :D Aztán mikor vége lett a pap a misén prédikált a betegségekről,és rá mutatott a mi lányunkra,hogy már 3 héttel ezelőtt meg kereszteltük volna,de beteg lett,és kórházba kerültünk,és most milyen egészséges és eleven amilyennek lennie kell,és ez mekkora áldás.Én ott el is pityeregtem magam,nagyon jól esett,és igaza volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!