Becsúszott a második és a párom nem akarja megtartani? Ti mit tennétek?
Ha elveteted, akkor egészen biztosan rámegy a kapcsolat, mert meg fogod gyűlölni a párod, amiért rákényszerített egy olyan dologra, amit te nem akarsz.
Ha nem veteted el, akkor még arra is van esély, hogy meggondolja magát és veletek marad.
De áruld már el kérlek (tudom, már mindegy), ha volt már egy abortuszod, miért nem tanultál belőle? Komolyan ennyire nehéz védekezni?
Mi is ugyan igy voltunk csak a harmadik gyereknél.Az elején el akartuk mind ketten vetetni,de én idővel meggondoltam ésrájőttem ha megteszem bele fogok őrülni.Viszonylag sokáig tartott meggyőznőm a párom,hogy maradjon a kicsi.De sikerült és most már ő is őrőmmel várja.
17+4hetes kmama.
Én megtartanám. Tudod, és én is tudom mivel jár egy abortusz... Mondd el apának, hogy hogyan érzel, nem vársz tőle többet, mint amit eddig tett egy gyermek mellett. De, arra készülj, hogy borzalmasan nehéz lesz az eleje...
Nekünk is 2 gyerekünk van, kislány mind a 2. Az első 3 hónap maga volt poklok pokla, szülés utáni depresszió, stb... Iszonyat volt, senkinek nem kívánom. De még ekkor is azt mondtam a férjemnek, hogyha valaha egyszer becsúszik egy baba, nem fogom elvetetni. Egyetértett velem.
Itt olvastam valahol egy sztorit, az volt a lényege, hogy ha "gyilkosságra" készül, miért nem a meglévőt öleti meg? Durva, de van benne igazság. Ha egynek adtatok esélyt az életre, a második is megérdemli, nem?
Ja, és nálunk 2 év 3 hónap van a lányok között. :)
Ha akaratod ellenére elveteted, mert a férjed nem akarja, akkor is tönkremegy a kapcsolatotok.
Ha egyedül is fel tudod nevelni, tartsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!