Hogy kezelnétek? Mit csináljak? Másnál is van ez így?
Nálunk is ez van. Néha tudom kezelni, néha nem.
Ami bevállik, csak nehéz megtenni, hogy a böntetés össze függ a bünnel..
Egyiknap este azt vettük észre, hogy a konyhabútor össze van firkálva. Teljesen ledöbentem, mert tudtuk, hogy csak ö lehetett, de 3,5 évesen ?????? Na másnap jött a büntetés, volt rá idöm felkészülni. Elsö az volt, hogy kapott egy rongyot a kezébe és reggel kb 15 percig dörzsölte(nagyrésze lejött), majd egy hétre ceruza és toll tilalom van neki. Nem kiabáltam, csak mérgesen beszéltem vele.(volt egy éjszakám felkészülni rá)
Próbáld meg, hogy a büntetés össze függjön a bünnel. Pl firkálásért ne tv eltíltás legyen, mert az nem használ.
Èn tanultam kisgyermek gondozást és dolgoztam is benne évekig, de nagyon nehéz a sajáton is jó munkát végezni. A gyerekek elött annyi türelmem volt, imádtam más gyerekeit, könnyen tudtam formálni öket, büntetés szinte soha nem kellett, elég volt sok idöt foglalkozni velük stb... Na az enyémekkel másképp van, sokszor csak a szituáció után látiom, hogy rosszul csináltam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!